Gündem Kardeş kavgası kanlı bitti

Kardeş kavgası kanlı bitti

Paylaş
Kardeş kavgası kanlı bitti

Kırklareli'nde kardeşler arasında çıkan kavgada, kardeşlerden biri, av tüfeğiyle ağabeylerinden birini öldürdü, diğerini de yaralayarak kaçtı

Kırklareli merkeze bağlı Kayalı Köyü'nde kardeşler arasında büyük ve küçükbaş hayvanların paylaşımı sırasında çıkan tartışmada 31 yaşındaki Ramadan Çakıllıkaya, iki ağabeyini av tüfeği ile öldürdü.

Haberin Devamı

Olay, saat 17.00 sıralarında Kayalı Köyü'nde meydana geldi. Ailesi ile birlikte hayvancılıkla uğraşan Ramadan Çakıllıkaya, büyük ve küçükbaş hayvanların paylaşımı konusunda kardeşleriyle tartıştı. Anne 58 yaşındaki Necmiye ile baba 60 yaşındaki Ali Çakıllıkaya'nın çabalarına karşı tartışma kısa sürede karşılıklı hakaret ve küfürleşmeye dönüşünce Ramadan Çakıllıkaya, diğer odadaki av tüfeğini alarak ağabeyleri 40 yaşındaki Hasan Çakıllıkaya ile 37 yaşındaki Bayram Çakılılkaya'ya ateş etti.

İKİ KARDEŞ DE ÖLDÜ

Yaralı ağabeylerden Hasan Çakıllıkaya kaldırıldığı Kırklareli Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken diğer ağabey Bayram Çakıllıkaya 112 Acil Servisi ekiplerince kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde öldü.

Haberin Devamı

Ölüm haberleri ile yıkılan Çakılıloğlu ailesinin diğer fertleri ise sinir krizleri geçirdi. Olaydan sonra 39 DE 990 plakalı motosikletiyle kaçan Ramadan Çakıllıoğlu’nu yakalamak için polis ve jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Ali Ümit ÜLKER/KIRKLARELİ, (DHA)