Sabanur Kıraç Karanlığın Elli Tonu serisinden alabileceğiniz 8 seks dersi
HABERİ PAYLAŞ

Karanlığın Elli Tonu serisinden alabileceğiniz 8 seks dersi

Haberin Devamı

Başka bir gezegende yaşamıyorsanız Grinin Elli Tonu serisini duymuşsunuzdur. Kitapları 50’den fazla ülkede 100 milyondan fazla kopya sattı. İlk filmi ise 571 milyon dolardan fazla gişe yaptı. Şimdilerdeyse ikinci filmi sinemalarda. İstanbul’un önemli sinemalarından birinde müdürlük yapan arkadaşımın söylediğine göre genelde kadınlar filmi izlemek için gündüz seanslarını dolduruyormuş. Açılış haftasına göre gişesi de hiç fena değilmiş. Biri ilişki ve seks yazarı olarak Türkiye’nin bu sadomazoistik öğeler içeren seriyle imtihanını daha önce de yazmıştım. Henüz “SEKS”in bile tabu olduğu bir ülkede sadomazoşizmden bahsetmek yürek ister. Ama ne yalan söyleyeyim, bu kitapları okuyarak ya da bu filmleri izleyerek seks hayatınızı iyileştirmek gerçekten mümkün. Tabii doğru dersleri çıkarır ve uygularsanız...


1- Seks hakkında bilgili olmak daha iyi seks getirir


Misyoner pozisyonunun dışında da pozisyonlar olduğunu bilmek, bunları denemeden önceki ilk kapıdır. İçgüdüsel olarak kama sutra kitabı yazamayacağınıza göre azıcık bilgilenmek, ufkunuzu açacaktır. Dışarıda zevk veren daha başka neler olduğunu öğrenin. Mesela bu seriden önce sadomazo ilişkiler hakkında ne kadar bilgisiz olduğunuzu hatırlayın...


2- Seks sadece erkekler için değildir


Evet ataerkil bir toplumda yaşıyoruz. Evet seks hala bir tabu ama artık “Kadının adı yok”tan bir adım ileride olduğumuzu da kabul edelim. Artı kadınlar da seksten konuşabiliyor, tek gecelik ilişkilere sıcak bakıyor, yatakta ne istediklerini söyleyebiliyor hatta benim gibi bu konu hakkında yazılar bile yazabiliyor. Bir daha yatağa girmeden önce bunu aklınıza bir getirin. Sevişmenin amacının sadece erkeğe zevk vermek olmadığını hatırlayın. Kadının zevk alması, onun da seksin bir parçası olmasını sağlayın!


3- Onun da seks düşünmesini sağlayın


İlişki içinde libido farkları yaşıyor olabilirsiniz. Seksi sevgilinizden biraz daha fazla istiyor ve düşünüyor olmanız sorun değil. Tek yapmanız gereken onu da oyunun bir parçası haline getirmek. Gün içinde onun zevk aldığı anları ona hatırlatmanın bir yolunu bulun. Bir dahaki buluşmanızda onu zevkten çıldırtacağınızı ona hissettirin. Farklı nesneleri seks hayatınıza dahil edin. Böylece o nesneyi olup olmadık yerde gördüğünde aklına aldığı zevkin gelmesini sağlayın...


4- Cinsel dürtülerinizden utanmayın


Filmi izledikten sonra seksin ve seks hakkındaki fantezi ile isteklerin utanılacak bir şey olmadığını anlayacaksınız. Keşke bunu anlamak için bir kitap ya da filme ihtiyacınız olmasaydı. Libidonuzun yüksek olması, cinsellikle ilgili yüksek bir enerjiye sahip olmanız utanılacak bir şey değil. Hatta pek çok insanın hayatında eksik olan bir mucize.

5- Ne istediğinizi söylerseniz onu alırsınız


Diyelim ki seks sırasında yapmak istediğiniz şey sevgiliniz için çok fazla veya korkutucu. Bunu söyleyerek onu kendinizden soğutmaktan korkmanız normal. Peki ya söyleyeceğiniz şeyi sevgiliniz eninde sonunda denemek isterse? Ya seks hayatınızı ve aldığınız zevki başka bir boyuta taşırsa? Bu riski göze almaya değer mi değmez mi?

6- İlişkinizi düzeltmek için harcadığınız emeği seks hayatınız için de harcamalısınız



Çiftler genellikle ilgisizlik, kıskançlık, iletişimsizlik ve güvensizlik gibi sorunlardan kavga ederler. Bu sorunlarının farkına vardıklarındaysa onları haklı olarak düzeltmeye çalışırlar. Seks hayatındaki aksaklıklar da en az bu sorunlar kadar önemlidir. Ama hiç kimse sorunlarını çözmeye seks hayatından başlamaz. Halbuki yataktaki uyumu yakalamak, oradaki sorunları çözmek çiftleri birbirine daha çok bağlar. Eğer ilişkinizi düzeltmek ve sağlamlaştırmak istiyorsanız seks hayatınız için de emek harcamalısınız.


7- Sevgilinize sahip olmalısınız


Biraz sahiplenmekten değil “TAM” sahiplenmekten bahsediyorum. Hem yatakta hem sokakta! “İşte bu gördüğünüz kişi her şeyiyle benim sevgilim” diyebilmelisiniz. Hiçbir şeyi askıda bırakmamalısınız. Nasıl onun duygularını bilmeli ve anlamalıysanız vücudunu ve arzularını da aynı şekilde tanımalısınız.

8- Kontrolü elinize almalısınız



Seks hayatınızda ve ilişkinizde belirli bir mutluluğu yaşamak istiyorsanız dizginleri de kamçıyı da elinize almalısınız. Hayat sizin hayatınız, ilişki sizin ilişkiniz. Siz istekleriniz söylemez, karşı tarafı dinlemez, yeni şeyler denemez ve seks hayatınızı iyileştirmezseniz bunu kimse sizin için yapamaz. Her anından zevk alacağınız bir ilişki içinde bulunmak elinizde!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder