Spor Karaman'dan Trabzonspor'a gözdağı

Karaman'dan Trabzonspor'a gözdağı

Paylaş
Karaman'dan Trabzonspor'a gözdağı

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor'un gücünü bildiklerini ancak rakiplerinin yenilemeyecek bir takım olmadığını söyledi

Hikmet Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazartesi günü ligin kaderini etkileyecek çok ciddi bir maça çıkacaklarını bildirdi. Trabzonspor’un çok ciddi bir rakip, iyi bir takım olduğunu ifade eden Karaman, şöyle devam etti:

"Ligde tüm rakipler ciddi ama Trabzonspor şu anda lider. Şenol Hoca ve ekibi çok deneyimli. İlk devrenin en iyi ve tempolu futbolunu oynadılar. Şu ana kadar onlarla bu sezon iki maç oynadık ve ligde biz, kupada onlar kazandı. Şimdi üçüncü maçımızı oynayacağız. İlk maçın rövanşını vermemek için sahaya çıkacağız."

Karaman, zirvede ikinci yarıda çekişmenin arttığını belirterek, "Bizim de ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıcımız var. Kendimizi geliştiriyoruz. Trabzonspor’a saygı duyuyoruz. Trabzonspor güçlü bir ekip ama yenilmeyecek takım değil" dedi.

Kart cezalısı Mehmet Güven’in Trabzonspor maçında yer alamayacak olmasını "büyük eksiklik" diye değerlendiren Karaman, "Mehmet takım adına, taktik adına önemli parçalardan biri" diye konuştu.

OYUNCULARINI BARCELONA MAÇINA GÖTÜRMEK İSTİYOR

Öte yandan, Karaman, takım olarak Barcelona’yı statta izlemek istediklerini, bunun için Kulüp Başkanı Kenan Yaralı’nın kendilerine söz verdiğini ancak Avrupa Şampiyonlar Ligi’ndeki Arsenal-Barcelona maçına vize yetişmediği için gidemediklerini söyledi.

Bu maçın rövanşına mutlaka gideceklerini dile getiren Karaman, "Bizim Şengen vizelerimiz var. Verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz. Aksi halde futbolcularımla birlikte kendi paramızı verip bu maça mutlaka gideceğiz" dedi.

Haberin Devamı