Magazin Kara Yazı ne zaman başlayacak? Kara Yazı’nın konusu ne?

Kara Yazı ne zaman başlayacak? Kara Yazı’nın konusu ne?

Paylaş
Kara Yazı ne zaman başlayacak? Kara Yazı’nın konusu ne?

Kara Yazı tanıtım fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Usta oyuncuları ve yeni neslin başarılı yüzlerini bir araya getiren Kara Yazı’nın ne zaman başlayacağı diziseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Kanal D ekranlarının başarılı yapımlarından biri olması beklenen Kara Yazı ne zaman başlayacak?

Kara Yazı dizisi için heyecan dorukta! Oyuncu seçimi ve tanıtım fragmanları ile adından sıkça söz ettiren Kara Yazı, kısa süre sonra ekranlara merhaba diyecek. Dark Story; Sema Ergenekon – Eylem Canpolat yapımcılığında ekrana gelecek "Kara Yazı", iki farklı hayat yaşayan Yaren ve Mehmet’in öyküsünü anlatacak.

Kanal D’nin iddialı projesi "Kara Yazı"da Mehmet’in (Ushan Çakır) babası Oğuz Karahan’a usta oyuncu Haluk Bilginer hayat verecek. Peki, Kara Yazı ne zaman başlayacak?

Tecrübeli oyuncu kadrosu ve merak uyandıran içeriğiyle dikkat çeken Kara Yazı dizisi 28 Mart Salı akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.


KARA YAZI'NIN KONUSU:


Sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve kimya öğretmenliği yapmak tek hayali olan Yaren Uluçınar’ın hikayesidir Kara Yazı. Mehmet ve Elif’in babası Oğuz Karahan, çocuklarına yaşattığı gibi sevgisiz büyümüştür.


Öfke kontrolünde problemleri olan Oğuz, kendisine hakim olamadığı her an şiddete başvurur. Zengin bir hayat yaşayan Oğuz Karahan için en önemli şey itibardır. Kibri ile var olan Oğuz için önce kendi gelir. Sevgisiz büyüyen çocukların sevebilme ihtimalini sorgulatacak "Kara Yazı" 28 Mart Salı akşamı saat 20.00 'de Kanal D’de!

KARA YAZI DİZİSİNİN OYUNCULARI


Haluk Bilginer (Oğuz), Emre Kınay (Halil), Zeynep Çamcı (Yaren), Ushan Çakır (Mehmet), Burak Çelik (Erdem), Gülper Özdemir (Derya), Nilgün Türksever (İclal), Aslı Orcan (Elif), Tansu Taşanlar (Kadir), Zehra Yılmaz (Melisa), Orçun Koray Kaygusuz (Ufuk), Leyla Kader İlhan (Esma), Şenol Önsel (Turgut), Sedef Akalın (Aslı), Su Burcu Yazgı Coşkun (Songül).

Haberin Devamı