Magazin Kaptanı toprağa verildi

Kaptanı toprağa verildi

Paylaş
Kaptanı toprağa verildi

Türk sanat müziği sanatçısı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'a ait yatın kaptanlığını yapan ve karaciğer yetmezliğinden önceki gün yaşamını yitiren Selçuk Kentkuran son yolculuğuna uğurlandı

Mezarının üzerine Ankaragücü bayrağı ve atkısı konulan Kentkuran’ın eşi Dilek Kentkuran fenalık geçirdi.

Haberin Devamı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bir dönem Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan, 30 yıllık kaptan, evli ve bir çocuk babası 50 yaşındaki Selçuk Kentkuran yakalandığı karaciğer yetmezliği hastalığından kurtulamayarak İstanbul’da önceki gün yaşamını yitirdi. Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab, tedavisi süresinde Kentkuran ile yakından ilgilendi.

Kentkuran’ın cenazesı bugün Tepecik Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Karaburgaz Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ankaragücü’nün ünlü futbolcularından Seyfettin Kentkuran’ın oğlu olan Selçuk Kentkuran’ın mezarının üstüne Ankaragücü bayrağı ve atkısı konuldu. Eşi Dilek Kentkuran bu sırada fenalık geçirdi. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın da telefonla arayarak aileye başsağlığı dilediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kentkuran, Zarrab’a ait ’Romantika’ adlı lüks yatın kaptanlığını yapıyordu. Kentkuran 2008 yılında da Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El Ahmet El Cabir El Sabah’ın kaptanlığını yapmış, Sabah ve ailesini Bodrum’dan iki hafta süren mavi yolculuğa çıkarmıştı.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)