Gündem Kapkaçcı da köpeği de gözaltında

Kapkaçcı da köpeği de gözaltında

Paylaş
Kapkaçcı da köpeği de gözaltında

Bursa'da motosikletli kapkaçcı kurbanlarını yavru köpekle korkutup çantalarını çalıyordu. Motosikletin arkasındaki köpek, polislerin kapkaçcıyı yakalamasını kolaylaştırdı

Bursa’da dün, plakası olmayan ve arkasında yavru köpek bulunan motosikleteki 2 kişinin, Yeni Karaman ve 100'üncü Yıl mahallelerinde durakta otobüs bekleyen Seçil Türkseven (28) ve Dilek Demirkakan'ın (51) yanına yanaşıp, köpeği üzerlerine atarak çantalarını alıp kaçtığı ihbarını alan polis alarma geçti.

Haberin Devamı

Yaklaşık 100 kişiden oluşan sivil ve resmi ekip oluşturan Asayiş Şubesi, kentte bulunan otobüs duraklarında önlem alırken, motosikleti ise aramaya başladı. Polisin aradığı şüpheliler, saat 22.30 sıralarında Yıldırım İlçesi’nde yaptıkları bir başka kapkaç ile ortaya çıktı. Şüpheliler, durakta bekleyen Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencisi Yağmur Aldemir (22) ile yanında bulunan arkadaşı Sevgi Akar’ın (30) üzerine yavru köpeği attıktan sonra, korkan kızların çantasını alıp Kestel yönüne kaçtı. Polis ekipleri yaklaşık 30 dakika süren kovalamacanın ardından yavru köpeğin yanında bulunduğu motosikleti Beyazıt Mahallesi Ufuk Sokak’ta terk edilmiş olarak buldu. Çevrede arama yapan polisler, içersinde kredi kartı, kimlikler ve az miktarda para ile sigara olan çantayı çalan Özen Temin ile A.Ş.'yi çocuk parkında içerisine gizlendikleri kaykayda yakaladı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3295","3295","201010","3295-4.jpg");

Gözaltına alınıp polis merkezine getirilen şüpheli suçu kabul etti. Kapkaç yaptıkları 4 kişi tarafından teşhis edilen şüphelilerden A.Ş. yaşı küçük olduğu için Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.