Advertorial Kapınızı konfora açın
Sponsorlu

Kapınızı konfora açın


Paylaş
Kapınızı konfora açın

GREE Crown Serisi ile rahatlığı yaşayın

TLC Klima San. Ve Tic. A.Ş. ‘nin distribütörü olduğu, dünya’nın en büyük klima üreticilerinden Gree Electric Appliances Inc., ‘ın Crowns Serisi Super DC Inverter Klima serisi standart olarak bulunan GREE WiFi Smart özelliği ile cep telefonu ya da tablet bilgisayar üzerinden uzaktan kontrol edilebiliyor. Crowns Serisi klimalar, eve gelmeden önce klimanızı açıp içeriyi istediğiniz konfor şartlarına getirmenin rahatlığını yaşatıyor.


IOS sistem kullanıcıları WiFi Smart 'ın Apple versiyonunu Apple Mağazadan, Android kullanıcıları "WiFi Smart" 'ı Google Play 'den indirebiliyorlar. Artık hayatımızın akıllı telefonlar içine sığdığı bir dönemde konforumuzu da cep telefonumuzun bir tuşuna basarak ayarlamak bu kadar kolay.





A++ verimliliğine sahip Serinin sunduğu teknoloji bununla sınırlı değil. Gümüş ve Şampanya renkli Duvar tipi ve Gümüş renkli salon tipi iç ünite seçeneğine sahip olan seri benzersiz tasarımı ile de dikkat çekiyor.


Serisinin yazın + 54 derece dış hava sıcaklığında soğutma, kışın -30 derece dış hava sıcaklığına kadar ısıtma yapabilmesi büyük fark yaratıyor. Seri, sessizliğe önem verenler için “19 dB(A)” ses seviyesine ve hava kalitesini vazgeçilmez olarak düşüneneler için, havadaki toz ve ağır metaller dahil kirliliği mükemmel biçimde filtre eden, temiz ve konforlu yaşam alanı yaratan “PM2.5 Filtre” sistemine sahip.