Siyaset Kapalı oturumda 'twit'ledi
Paylaş
Kapalı oturumda 'twit'ledi

Meclis'teki gizli oturumda tezkere 428 oyla kabul edilirken, kapalı yapılan oturumda, bazı vekiller Twitter'da 'açıkça' görüşlerini yazdı

TBMM Genel Kurulu’nda, sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi kapalı oturumda kabul edildi.

TWITTER’DAN BDP ELEŞTİRİSİ

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, muhalefet partisi BDP’nin durumuna eleştirilerde bulundu. Kılıç, art arda attığı twitt’lerle, “Terör örgütünün eylemleri masum ve meşru gösterilerek hak, hukuk ve demokrasi talep edilemez.

Kan döken, can alan, imam-ögretmen katleden, çocuklara suç işleten, uyuşturucu ticaretini meslek edinen bir örgüt hak arama aracı değildir.

Cinayet şebekesidir, eli kanlı katillerdir, kardeşliğin panzehiridir, şer güçlerin maşasıdır ama hak arama aracı asla değildir!!! BDP’nin kurtulamadığı türbülans da bu. Varlığı demokratik tercihlere değil silahlı tehditlere bağlı olanlar, halkın tercümanı olamazlar!” diye yazdı.

AH BATMAN’DA OLMAK VARDI

Gizli oturumun yapıldığı saatlerde twitt atan bir başka isim de AK Partili Mehmet Emin Ekmen idi. Ekmen, “Kapalı oturum nedeni ile kulisler boş, alışık değiliz, yalnızız” ifadeleriyle düşünceleri ortaya koydu.

Ekmen, takip ettiği isimlerin twitt’lerini de yönlendirdi, kimilerine de yanıt verdi. Ekmen, vekili olduğu Batman’da oynanan Batman Karması-Fenerbahçe maçını da izleyemediği için üzgündü.

Ekmen, “Gelen haberlere göre Fenerbahçe’nin Batman programı muhteşem geçiyor. Ah orada olmak vardı!!!” diye yazdı.

Haberin Devamı