Magazin Kankalar doğum gününde buluştu

Kankalar doğum gününde buluştu

Paylaş
Kankalar doğum gününde buluştu

Küçük Sırlar”da sürekli kavga eden, ancak set dışında çok iyi anlaşan Burak Özçivit, Kadir Doğulu ve Birkan Sokullu çarşamba günü Sokullu'nun doğum gününde buluştu

Sokullu’nun yeni kız arkadaşıyla katıldığı yemeğe, Özçivit ise Survivor Başak ile geldi. Gençlik dizisi “Küçük Sırlar”ın üç yakışıklısı; Birkan Sokullu, Burak Özçivit ve Kadir Doğulu’nun arasından su sızmıyor.

Haberin Devamı

GALERİ HABERİ: 'KÜÇÜK SIRLAR'IN VAMP KADINI!

Dizide kız meselesi yüzünden birbirleriyle sık sık kavga eden üçlü, set dışında bütün vakitlerini birlikte geçiriyor. Neredeyse hiç ayrılmayan ve her yere birlikte giden üçlü, çarşamba günü Birkan Sokullu’nun 25. doğum gününü de Caddebostan’daki bir balıkçıda birlikte kutladı. Sokullu, yeni kız arkadaşını ilk kez burada arkadaşlarıyla tanıştırdı.

Özçivit ise kutlamaya sevgilisi Survivor Başak ile birlikte katıldı. Keyifli bir ortamda geçen yemekte Sokullu, klasik otomobil tutkunu olan, 72 model Camarro’nun ardından geçen hafta 98 model Chevrolet Tahoe marka bir de cip alan Özçivit’ten cipin aynısından kendisi için de bulmasını istedi.

Genç oyuncu cipin bulunması durumunda BMW 3.16 marka otomobilini satıp klasik cipe binecek.

Haberin Devamı