Magazin Kanal D Siyah Beyaz Aşk dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D Siyah Beyaz Aşk dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Kanal D Siyah Beyaz Aşk dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin büyük bir heyecanla izlenen Siyah Beyaz Aşk dizisi dün akşam 16. bölümüyle severlerine kavuştu. Nefesleri kesen yeni bölümün yayınlanmasının ardından izleyenler son yeni 17. bölüm fragamanını aratmaya başladı. Peki Siyah Beyaz Aşk dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınladı mı? Aslı ile Ferhat aşkında yeni gelişmeler var mı? İşte Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ilgili son dakika haberler burada....

Büyük bir ilgi ve alakayla izlenen Siyah Beyaz Aşk dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziseverler en çok bu soru sormaya başladı. 16. bölümün yayınlanmasıyla son yeni bölüm fragmanı çıktı mı diye sorulmaya başlandı. Peki Siyah Beyaz Aşk dizisinin 17. bölüm fragmanı yayında mı? Ne zaman yayınlanacak? Saat kaçta ve hangi kanalda? İşte tüm detaylar posta.com.tr'de...


17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un aldığı dizinin 17. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.



17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Siyah Beyaz Aşk’ın 5 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ferhat’ın aldığı boşanma kararının etkileri sürerken Abidin’in, Gülsüm ile evlenmek istemesi tüm ailenin gündemine bomba gibi düşer. Ferhat ile Abidin’in yüzleşmesi, tarafların ikiye bölünmesine sebep olur.

Aslı’nın ağabeyi komiser Cem Çınar, Ferhat’tan boşanmalarını ister. Kız kardeşi Aslı’nın her an bir tehlikenin içinde olmasından rahatsız olan Cem, Aslı’yı bu konuda ikna edemez. Aslı, Ferhat’a aşıktır ve bunun ağabeyi tarafından da kabul edilmesini ister. Ferhat için herkesi karşısına almayı göze alan Aslı, beklemediği bir karşılık alır. Zira Cem, Ferhat’ı ikna etmiştir ve Ferhat, boşanmak için ilk adımı atmıştır.

Azad Dağıstan’ın avukat kızı Ayhan’dan haberi alan Aslı, büyük bir şok yaşar. Ferhat’a duyduğu aşkın yanı sıra ondan gelen aşk itirafına da inanan Aslı, bu karar karşısında ne diyeceğini bilemez. Derin bir üzüntü yaşayan Aslı, ilişkilerini yeniden değerlendirmeye başlar. Ferhat ise bu kararını Aslı’nın iyiliği için aldığını ifade eder. Azad Dağıstan ise tam aksini düşünmektedir. Aslı’nın, Ferhat’a iyi geldiğini ve onun iyiliğini düşünüyorsa birlikte olmalarının doğru olduğunu savunur.


16. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferhat, Aslı'ya boşanmak istediğini söyleyemezken Aslı, Ferhat'ın kaçak dövüştüğünün farkındadır. Abidin, Gülsüm'le evlenmeye karar verir. Necdet bebeği ve Gülsüm'ü korumak için Ferhat'ı ve tüm ailesini karşısına almaya hazır olan Abidin bunu sadece onları korumak için mi yapıyor?

Ferhat, namlunun ucundaki Abidin'in kardeşiyle evlenmesine izin verecek mi? Ferhat'ın sevdiklerine sırt çevirdiğini düşünen Aslı, Gülsüm ve Ferhat arasında köprü görevi görmeye çalışır; ancak, Ferhat izin vermez. Ferhat, Aslı'yı ne kadar yaraladığını fark ettiğinde çok mu geç olacak?



İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Siyah Beyaz Aşk'ın 16. bölümü yayınlanır yayınlanmaz izleyiciler sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tuttu. Dizi takipçilerden tam not aldı.



Haberin Devamı