Selin Çakar Kanal D iki dizisiyle test sürüşüne mi çıkıyor?
HABERİ PAYLAŞ

Kanal D iki dizisiyle test sürüşüne mi çıkıyor?

Haberin Devamı


Kanal D’nin ve Hayat Şarkısı’nın resmi twitter hesaplarından bir duyuru yapıldı ve dizinin önümüzdeki haftadan itibaren Pazar akşamları saat 21:00’de yayınlanacağı söylendi. Lakin aynı akşam kanalın sevilen dizisi Bodrum Masalı da var. Diziler yayın hayatına devam edeceklerine göre geriye kalan tek seçenek bölüm sürelerinin kısaltılacak olmasıydı.

Hepimizin ortak derdi bölüm süreleri iken bu durum beni umutlandırdı açıkçası. Umarım bu bir başlangıç olur, gerisi gelir ve ilerleyen dönemde bölüm süreleri kısalmış, anlamlı hikayeler seyrederiz.

İstanbullu Gelin’in, hikayesi başlamadan biten karakteri; İpek


Malum İstanbullu Gelin’de yine bir otoriter anne, kafasına eseni yapan oğul çatışması izliyoruz. Tabii bu savaşın en çok darbe yiyeni bir şekilde güzel Süreyya oluyor. İki ateş arasında kaldı zavallım. Tabii her kötülüğün anası Esma Sultan’a bir yardımcı gerekiyordu ki o da konağa gelin olayım da kardeşlerden hangisiyle evlendiğim önemli değil kafasıyla yaşayan İpek oldu. Sözüm ona İpek aslında Faruk’a aşık ama kaderine boyun eğip Fikret ile evlendi.

Hani Fikret’le sevgili olup Faruk ve Süreyya üzerine çeşitli oyunlar oynasaydı bunu anlardım ama evlilik İpek’in hikayesini bitirdi. Sadece ufak tefek oyunlarla belki Faruk ve Süreyya’nın arasını bozabilir ama ordan ötesini yapsa da inandırıcı olmaz.

Senaryolardaki mantık hataları bazen ‘yok artık’ dedirtiyor


Ekran her şeyi bu kadar hızlı tüketiyorken büyük paralar harcanan yapımların senaryolarında yapılan basit mantık hatalarına anlam veremiyorum. Adam neredeyse sarayda yaşıyor ama ateşi yükselen kızını komaya girdikten sonra hastaneye götürüyor. Halbuki istese bahçeye ambulans helikopter indirir.

Hikaye anlatan birinin anlattığı şeye önce kendisinin inanması gerekiyor sanırım. Yoksa böyle dram dizisi diye sunduğunuz şey bir anda komediye dönüşebiliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder