Gündem Kamyonetin altında kurtarılmayı bekledi

Kamyonetin altında kurtarılmayı bekledi

Paylaş
Kamyonetin altında kurtarılmayı bekledi

Bolu'da, 30 metrelik şarampole yuvarlanan kamyonetin altında kalan Cemalettin Erdoğan, 1 saat kurtarılmayı bekledi

Ankara’dan İstanbul yönüne giden Cemalettin Erdoğan yönetimindeki 26 RT 970 plakalı kamyonet, yol yapım çalışması nedeniyle ikiye bölünen yolda ilerlerken, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole düştü.

30 metre aşağıya yuvarlanan araçtan fırlayan Cemalettin Erdoğan kamyonetin altında kaldı. Yoldan geçerken kazayı görenler polis ve 112'ye haber verdi.

Olay yerine gelen polis, 112 Acil ve itfaiye ekipleri, Cemalettin Erdoğan’ı kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler çalılarla kaplı tepeden aşağı inerken zorlandı.

"KURTARIN BENİ, HADİ ARTIK"

Kamyonetin altında “Kurtarın beni, hadi artık” diye feryat eden Cemalettin Erdoğan’a, 112 görevlisi moral vermeye çalıştı. İtfaiye ekipleri, Cemalettin Erdoğan’ın nefes alabilmesi için kamyonetin altına kriko ve hava yastığı koyarak aracı yukarı kaldırdı.

Kamyonetin kaldırılması için olay yerine vinç çağırıldı. Yolda duran vincin araca ulaşamaması üzerine bir polis memuru elinde fenerle vinç operatörüne tarlaya girebilmesi için yol gösterdi.

Vinç kamyonetin bulunduğu yere girerek aracı kaldırdı. Kamyonetin altından çıkarılarak sedyeye konulan Cemalettin Erdoğan güçlükle yukarı çıkarıldı.

Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cemalettin Erdoğan’ın sol bacağında kırık olduğu ve kafasına darbe aldığı belirlendi. Cemalettin Erdoğan, Beyin Cerrahi Bölümü’nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Taner BAYAR/BOLU (DHA)