Türkiye (Son Dakika) Kamyondan düşen yatak takla attırdı!

Kamyondan düşen yatak takla attırdı!

Paylaş
Kamyondan düşen yatak takla attırdı!

Kırıkkale karayolunda Şenol Doğan'ın kullandığı otomobil, öndeki kamyonun kasasından düşen çift kişilik yatak nedeniyle takla attı

Antalya'da oturan ve memleketleri Sivas'ta yıllık izinlerini geçiren 47 yaşındaki Şenol Doğan ve 42 yaşındaki Aysel Doğan çifti, 3 Ağustos'ta dönüşe geçti.

Haberin Devamı

Otomobile halası 55 yaşındaki Nigar Özkan'ı da alan Şenol Doğan, araçla Yozgat'tan Ankara'ya hareket etti. Yozgat- Kırıkkale karayolu üzerindeki Yerköy'e 2 kilometre kala plakası belirlenemeyen bir kamyonun kasasından rüzgarın da etkisiyle düşen çift kişilik yatak, arkadan seyreden Şenol Doğan'ın kullandığı otomobilin altına girdi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10865","10865","201308","10865-0.jpg");

Direksiyon kontrolünü kaybeden Doğan'ın otomobili takla atarak şarampole yuvarlandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yerköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doğan çiftinin hafif sıyrıklarla atlattığı kazada, Nigar Özkan omuriliğinde kırık ve akciğerlerindeki zedelenme nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Haberin Devamı

Jandarma ekipleri, kazadan sonra yolda yaptıkları incelemede kazaya neden olan yatağı bulamadı. Otomobildeki araç kamerasının kaydettiği kazadan sonra plakası alınamayan kamyonun sürücüsü kaçarken, Özkan'ın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi sürüyor.

'KENDİMİZE GELEMEDİK'

Aracında bir yılı aşkın süredir kamera bulunduğunu söyleyen Şenol Doğan, "Arabada bulunan sabit kamerayı yolculuk sırasında açık tutuyorum. Sivas'tan Ankara'ya, Ankara'dan da Antalya'ya geçecektik. Yaklaşık 15 saniye içinde gerçekleşen kazanın şokunu üzerimizden henüz atamadık.

Halamı Ankara İbni Sina Hastanesi'ne naklettik. Durumunun ne olacağını bilmiyoruz. Ömür boyu solunum cihazına bağlı yaşama riski var. Eşim bir hafta kendine gelemedi" diye konuştu.

KAYITLAR İNCELENECEK

Jandarmanın Yozgat- Kırıkkale arasındaki kameraları incelediğini anlatan Şenol Doğan, şunları söyledi:

"Kaza günü bu yolu 6 kamyon kullanmış. Kazadan sonra olay yerine giden jandarma ekipleri kazaya neden olan yatağı bulamadılar. Arama çalışmaları devam ediyor. Ancak hala bir sonuca varılamadı. Elimizdeki kayıtlar kriminalde incelenecek. Biz de bu kazaya şahit olan birileri varsa yardımlarını bekliyoruz. Böyle bir kazaya sebebiyet veren kişi cezasız kalmamalı."

DHA