Siyaset Kamalak: Çılgın değil çalgın proje
Paylaş
Kamalak: Çılgın değil çalgın proje

Kamalak: Çılgın değil çalgın proje

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün açıkladığı, "Kanal İstanbul" projesinin kendilerine ait olduğunu savunarak, "Bu çılgın proje değildir, çalgın projedir" dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Kamalak, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğine (ASKON) yaptığı ziyaretin ardından basın mensuplarının "Kanal İstanbul"a ilişkin sorularını yanıtladı.

Kamalak, bu projenin Milli Görüş’e ait olduğunu ve kitabının da yazıldığını belirterek, projenin, Beyoğlu teşkilatının 10 yıllık bir çalışmasının ürünü olduğunu savundu.

Projeye olumlu baktıklarını belirten Kamalak, "Çünkü projenin sahibi biziz. Bu çılgın proje değildir, çalgın projedir. Yapıyorlarsa yapsınlar. Ülkeye hayırlı olsun. O önemli bir projedir" dedi.

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca da "Heyecan verici, hayata geçirilebilir, yeter ki tüm kurum ve kuruluşlar buna inansın, bu sürece destek versin" ifadesini kullandı.

Türk insanının yapamayacağı hiçbir proje olmadığını ifade eden Koca, "Eskiden bu tip hedefler yoktu. Bunları konuşamıyorduk. Şimdi bu tür hedeflerin konuşuluyor olması güzel. Yakın ve sıkı bir takibe ihtiyaç var. Bu noktada biz ASKON olarak elimizden gelen desteği veririz" diye konuştu.

Haberin Devamı