Spor Kaleci oyundan çıkmak istedi

Kaleci oyundan çıkmak istedi

Paylaş
Kaleci oyundan çıkmak istedi

Malatya'da yeşil sahalarda eşine ender rastlanacak bir olay yaşandı

Maçın bitimine kısa bir süre morali bozulan kaleci sahayı terk etmek istedi, ancak oyuncu arkadaşları genç kaleciyi güçlükle ikna etmeyi başardı. Spor Toto 3. Lig 1.Grup'ta Malatya İnönü Stadyumu'nda oynanan Malatyaspor-İstanbulspor maçında ilginç bir olay yaşandı.

İstanbulspor'un 6-0 önde götürdüğü maçın 83'üncü dakikasında Malatyaspor'un kalecisi Mehmet Başkak'ın morali bozulunca maçı bırakarak sahadan çıkmak istedi.

Malatyasporlu futbolcu ve teknik direktörün araya girmesiyle güçlükle ikna edilen kaleci tekrar kalesine geçti.Maçın hakemi Mehmet Emre Atasoy ise kaleci Mehmet Başkak'ı, sahayı terk etme girişiminden dolayı sarı kart göstererek cezalandırdı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5161","5161","201104","5161-4.jpg");

Yeniden başlayan müsabaka İstanbulspor'un 6-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.Maç çıkışında saha içinde yaşanan olaylarla ilgili konuşan takım kaptanı Mustafa Aslan ise hakemin maçı iyi yönetemediğini ve farklı mağlup olduklarını söyledi.

Aslan, takım olarak zor günler geçirdiklerini belirterek, "Takımın 6 gol yemesi önemli değil, sahadaki futbolcuların hepsi genç ve kendilerini göstermek istiyorlar. Bu oyuculara bu şekilde davranmak hoş değil" dedi.