Gündem Kahramanmaraş'ta kaza: 9 ölü, 4 yaralı

Kahramanmaraş'ta kaza: 9 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Kahramanmaraş'ta kaza: 9 ölü, 4 yaralı

Kahramanmaraş'ta kaza: 9 ölü, 4 yaralı

Kahramanmaraş'ta sis ve yolun buzlanması nedeniyle kontrolden çıkıp takla atan minibüste bulunan yolculardan 8'i ölürken 5'i de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza saat 10.30 sıralarında Göksun -Kahramanmaraş karayolunun 15'nci kilometresindeki Püren Göleti yakınlarında meydana geldi. Elbistan İlçesi'nden Kahramanmaraş'a yolcu taşıyan Ekrem Demirci yönetimindeki 46 K 3032 yolcu minibüsü sis ve yolun buzlanması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince takla attı.

Kazada minibüste bulunan 9 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Yaralanan sürücü Ekrem Demirci, Fatma Özkan, Fatih Kurt ve Cuma Güzel'in tedavileri Kahramanmaraş ve Göksun Devlet Hastaneleri'nde devam ediyor.

Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Püren Göleti yakınlarındaki kazanın yoğun sis, yolun buzlanması ve sürücünün dikkatsizliğinden kaynaklandığının anlaşıldığını soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

Haberin Devamı

ÖLENLERDEN BİRİ POLİS MEMURU

Kazada ölenlerden birinin yıllık izne giden Nurhak İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yapan polis memuru 28 yaşındaki Ahmet Küpeli olduğu belirtildi. Fen Edebiyat Fakültesi mezunu olan bekar polis memuru Küpeli'nin 4 yıl önce göreve başladığı öğrenildi. Küpeli'nin yıllık iznini geçirmek için memleketi Mersin'in Tarsus İlçesi'ne gittiği kaydedildi.

Kazada ölenlerin 7'isinin isimleri şöyle; Polis memuru Ahmet Küpeli, Mevlüt Öztürk, Ruşen Kılıç, Bahattin Çiftçi, Semiye Yıldırım, İsmail Demir ve Hacı Yıldırım.