Gündem Kahraman Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in resminin olduğu iş yerine saldırı

Kahraman Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in resminin olduğu iş yerine saldırı

Paylaş
Kahraman Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in resminin olduğu iş yerine saldırı

Maltepe’de dış duvarında Türk bayrağı ile Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit edilen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in resminin bulunduğu oto yıkama iş yerine el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi

Başını kapüşonla kapatıp yüzünü gizleyen bir kişi, Cevizli Mahallesi Orhangazi Caddesi’nde oto yıkama hizmeti verilen iş yerine EYP attıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Türk bayrağının yanı sıra 15 Temmuz darbe girişimi sırasında cuntacı generali vurarak olayın seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir’in resminin bulunduğu binanın dış duvarının dibine düşen EYP patlamadı.



Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Caddede zırhlı araçlar da tedbir amaçlı bekletildi.

PATLAYICI DÜZENEĞİNİN FİTİLİ YUVASINDAN ÇIKMIŞ


Olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanları, incelemeleri sonucu EYP’nin fitilinin ateşlemenin ardından yuvasından çıktığı için patlamadığını belirledi. Ekipler, çalışmalarının ardından patlayıcıyı incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü.