Gündem Kahkahalarla dilendiriyor!

Kahkahalarla dilendiriyor!

Paylaş
Kahkahalarla dilendiriyor!

Gaziantep'te 2 çocuğu trafik ışıklarında bekleyen otomobillerden dilendirip, topladıkları parayı alan bir kişi polis tarafından yakalandı

Zanlının çocuklardan aldığı parayı cebine indirirken gülümseyişi ve polis tarafından yakalanma anı MOBESE kameraları tarafından da görüntülendi.

Haberin Devamı

1 yıl önce faaliyete geçen Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) kameraları geçtiğimiz günlerde ilginç bir görüntüye tanıklık etti.

Kavşakta 12-14 yaşlarındaki 2 çocuğun kırmızı ışıkta duran otomobillerden para dilendiğini görüntüleyen MOBESE kameraları, çocukları takibe aldı. Çocukların topladıkları paraları yol üzerindeki reklam tabelalarının yanında bekleyen bir kişiye teslim ettiğini gören güvenlik görevlileri, olay yerine hemen ekip sevketti.

Polis, kimse görmesin diye reklam tabalelarının arkasına gizlenen ve paraları cebine koyarken gülümsediği görülen C.G. adlı kişiyi kıskıvrak yakaladı. C.G. yasal işlem yapılmak üzere zabıta ekiplerine teslim edilirken, C.A. ile A.A.G. adlı çocuklar ise küçük yaşta olmaları nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine gönderildi.

Haberin Devamı



Çocuklar daha sonra telefonla aranarak Şube Müdürlüğü'ne gelen ailelerine yasal uyarılar anlatılarak teslim edildi. C.G ise para cezası kesilerek serbest bırakıldı.C.G.´nin çocuklardan A.A.G.´nin ağabeyi olduğu belirtildi.

GAZİANTEP DHA