Spor Kadınlar slalomda Vanwagner en iyisi

Kadınlar slalomda Vanwagner en iyisi

Paylaş
Kadınlar slalomda Vanwagner en iyisi

Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Alp Disiplini kadınlar büyük slalomun birinci yarışında en iyi dereceyi ABD'den Jennie Vanwagner elde etti

Konaklı Kayak Merkezi’nde 80 sporcunun katıldığı bayanlar büyük slalomun birinci yarışında en iyi dereceyi 56.25 ile ABD’den Jennie Vanwagner alırken, bu sporcuyu Slovakya’dan Eva Huckova ile İtalya’dan Lucia Mazzotti izledi.

Bu arada yarışı iki kayakçı aynı dereceyle tamamladı. Yarışta 57.07’lik dereceler elde eden Polonyalı Karolina Chrapek ile İsveçli Ida Hinders 7. sırayı paylaştı.

TÜRK SPORCULAR YARIŞI TAMAMLAYAMADI

4 sporcunun tamamlayamadığı yarıştaki 4 Türk temsilcisinden Tuğba Daşdemir 1.02,57 ile 60’ıncı, Betül Gül 1.04,41’le 65’inci, Fatmanur Gül 1.05,79’la 71’inci, İrem Önder ise 1.05,91’le 72. oldu.

Daha önceki Süper G yarışında finişi geçtikten sonra düşen ve yaralanan İstem Tunca ise bugün yarışmadı. Bayanlar büyük slalomda madalya kazanacak sporcular bugün yapılacak ikinci yarışın ardından belli olacak.

Öte yandan, yarışma sırasında finiş noktasını belirleyen balonda yaşanan sıkıntı nedeniyle yarış bir süre durdu. Balonun, havasındaki azalma nedeniyle bir kısmı piste düşerken, bu sırada yarışlarını tamamlayan Macaristan’dan Anna Berecz ile Japonya’dan Saika Senju daha sonra tekrar yarıştı.

Havası inen balon görevliler tarafından kaldırıldıktan sonra yarış tekrar başladı.

Haberin Devamı