Uğur Alkapar Kadınlar cephesinde kim iniyor, kim çıkıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadınlar cephesinde kim iniyor, kim çıkıyor

Haberin Devamı

ÇIKANLAR

BERGÜZAL KOREL


Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin’le yıldızı iyice yükselen Bergüzar Korel, sadece güzel bir yüz değil, çok başarılı bir oyuncu olduğunu da kanıtladı.

AYŞE HATUN ÖNAL

Türk Pop’unda kalite ortalamasını yükselten Selam Dengesiz albümüyle konuşulan Ayşe Hatun Önal, Flamme’daki renkli lansman partisiyle yine farkını ortaya koydu.

YONCA EVCİMİK

Kim ne derse desin, 53 yaşında o kıyafeti giyip, direk dansı yapmak cesaret ister. 40’ıncı sanat yılını kutlayan Yonca Evcimik galiba hiç yaşlanmayacak.

İNENLER

IVANA SERT

Televizyon izleyicisi yedi sezonun sonunda İşte Benim Stilim’le ilgilenmeyi bıraktı. Program reytinglerde ilk 100’e girmekte zorlanınca, Ivana Sert’in de havası ister istemez söndü.

ASLI ENVER

Geçen yıl oynadığı Kış Uykusu dizisi reyting nedeniyle erken final yapan Aslı Enver’in yeni dizisi İstanbullu Gelin geçen hafta başladı. Fakat ilk bölümü ancak 16’ncı olabildi.

SONGÜL KARLI

Metin Yüncü’yle 5 yıl önce şaşaalı bir şekilde canlı yayında evlenen Songül Karlı’dan boşanma haberi geldi. Daha davadaki imzalarının mürekkebi kurumadan, yeni albümünü duyurdu. Reklamın iyisi kötüsü olmaz!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder