Yaşam 'Kadınlar aşkta daha acımasız'

'Kadınlar aşkta daha acımasız'

Paylaş
'Kadınlar aşkta daha acımasız'

Gazeteci-yazar, 'Aşk Doktoru' Mehmet Coşkundeniz, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle geldiği Kayseri'de sevenlerine, aşkın komik hallerini ve aşkla ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin gelenekselleşmiş imza ve söyleşi günlerine katılan POSTA gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz, "Aşk, yaşayan insan için güzeldir" dedi.

Mehmet Coşkundeniz, aşkı yaşamayanların, yolda elinde çiçekle gülümseyerek sevgilisine koşan birine, ’saçmalık’ gözüyle baktığını belirtirken, "Ama, aşık kişi yaptığı işten mutluluk duyar, saçmalık gözüyle bakmaz" diye devam etti.

İlk buluşmanın çok önemli olduğunu anlatan Coşkundeniz, şunları söyledi:

İLK BULUŞMA ARTIK SANAL ALEMDE

Haberin Devamı

"İlk buluşma erkek için çok stresli bir durumdur. Ne konuşacağını bilemez. Erkekler bu durumda sessizliğe bürünür ve işin içinden sıyrılır. Günü her zaman kızlar kurtarır. Günümüzde bu işler daha çok kolaylaştı. Çünkü ilk buluşma artık sanal alemde yapılıyor. Erkekler bu durumda daha rahat oluyor. Konuşacak hiç bir şey bulamasa bile, selam, naber gibi şeyler yazarak yine işin içinden sıyrılıyor."

KADINLAR DAHA ÇOK REDDEDİYOR

Mehmet Coşkundeniz, kadınların erkeklere göre, kendilerine aşık olanları daha çok reddettiğini ve bu konuda kadınların daha çok acımasız olduğunu da belirtti.

Coşkundeniz, ’Aşka geldik’ söyleşisinin ardından hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi, kendi yazdığı ’Sen git, aşk bana kalsın’, ’Aşk yakalar seni’, ’Seviyorum çünkü..." kitaplarını hayranları için imzaladı.

BUGÜN BAKIRKÖY CAPACITY'DE...

'Aşk Doktoru' Mehmet Coşkundeniz'in gösterisi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, yani bugün saat 15.00'te Bakırköy Capacity Alışeriş Merkezi'nde de gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Mahmut GENÇ / KAYSERİ, (DHA)