Dr. Haydar Dümen Kadının hayalini yıkma
HABERİ PAYLAŞ

Kadının hayalini yıkma

Haberin Devamı

Kadın ve erkek hayatı paylaşmak için evleniyor. Evliliğin en temel taşlarından biri de cinsellik. Bazen erkeğin sorunu kadını mutsuz ediyor. Erken boşalma yaşayan erkek gecikmeden tedavi olmalı ki kadını yarı yolda kalmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Kulaklarım çınlıyor, neden?

18 yaşında kızım. Mastürbasyon yapıp orgazm olunca kulaklarım çınlıyor ve yüksek bir basınç hissediyorum. 7-8 dakika sonra çınlama geçiyor. Bu normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım tansiyonun yükseliyor, kulaklarında basınç artıyor. Çünkü zar geriliyor, gergin zara sinek bile konsa ses verir. Yani davulun zarı ne kadar gerginse o kadar tiz ses çıkar. Senin kulaklar “Yaşa patron, alkış bizden ama akıl yüksekten” diye haber veriyor. Sen en iyisi bir Kulak Burun Boğaz uzmanına uğrayıver. Kulaklarının durumunu da öğreniver. Mastürbasyondan sonra da yatağa uzanıver, sonucu da bize bildiriver.

Erken boşalıyorum

Penisim 9 santim, normal mi? Mastürbasyon yaparken çabuk boşalıyorum. Evlenince de böyle olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, yaşını ve de aklının durumunu yazmamışsın. Şimdi ben sana test yapacağım. Ne kadar çabuk cevap verirsen akıllısın yoksa sınıfta kaldın. Soru: Bir elde kaç parmak var, iki elde kaç parmak var, 10 elde kaç parmak var? Çabuk hemen söyle. 100 dediysen yandı gülüm keten helva! Gerisini helvayı yerken hesap et. Kendi notunu kendin ver. 9 santimi 100 kere yazdık ve idare eder dedik. Erken boşalmayı da evlilik koşullarında tedavi edeceğiz. Ya şu aklın, onu hangi kefeye koyacağız?

Acaba büyütür mü?

Balkondaki aloe vera bitkisinden 2 yaprak kesip içindeki jeli penisime sürdüm. Acaba büyütür mü?

CEVAP

Değerli araştırmacı, geleceğin mucidi olmaya aday okurum. Senin namerdi ne kadar büyüteceğine ben karar vereceğim. Ama boyunu bile yazmayacak kadar ona küsmüşsün. Ölçüyü alalım, huyuna bakalım. Ondan yana sorun yok mu? Öyleyse kıymetini bil. Şu ot 70 derde deva gibi. Nereye el atsak orada karşımızda. Seninkini kapana yakalanmış tavşan olmaktan çıkarıp kaplana dönüştürelim. Ama denemesi sabır istiyor. Her hafta 2 defa sür, 15 günde bir de ölç. Çünkü patentini alıp seni zengin yapacağız. 6 ay sonra 1 santim bile büyümüşse ver elini dünya, sen de milyonlarla oyna!!!

Bir daha düzelmez mi?

11 aylık evliyim. Eşimle çocuk istiyoruz ama doğumda vajina genişliyormuş. Ne kadar genişliyor? Bir daha düzelmez mi?

CEVAP

Değerli okurum, genişlerse ameliyatla düzeltirsin. Ama vajinayı da çok dar bir organ olarak düşünmeyin. O doğuma programlanmış. Her şey ona göre hesaplanmış ve yorumlanmış. Vajina kendi esnekliğini korur, kazanır.

Benden kaçıyor

22 yaşındayım. Penisim 22 santim. Kızlar ilişkiye girmekten kaçıyor. Ameliyatla veya başka yolla penisimi kısalttırabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, haklısın ama penisin boyu kısaltılamıyor. Buna ameliyat dahil. Evlendiğinde idareli kullanırsın olur biter.

İkinciyi istemiyorum

Mastürbasyon yaptıktan sonra tekrar canım istemiyor. Arkadaşlarım 4-5 kereden bahsediyorlar. Acaba sorunum nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sendeki sorun normallik, insanlık, kalite, beyin ve efendilik. Bir tek sorun, her duyduğuna inanman. Onu da yenersen şahane bir evlat olursun.

Çok erken boşalıyorum

27 yaşında, 9 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız kötü çünkü erken boşalıyorum. Bir de sertleşmede zorlanıyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, ciddi biçimde profesyonel bir yardım almalısın. Bu konuyla ilgili uzmanı bul, evliliğini kurtar.

Eşim acı çekiyor

29 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için eşimin canı yanıyor. İkimiz de çok acı çekiyoruz. Bu durum evliliğimi tehlikeye sokuyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, teknik öğreneceksin. Yarısını kullanacaksın. Eşinin acısını giderecek yöntemler var, yardım alın.

Esnek olabilir mi?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Acı ve kan yoktu. Kızlığım bozuldu mu? Acaba zarım esnek mi?

CEVAP

Sevgili kızım, esnek yavrum, esnek. Üzülmeye ve sıkılmaya gerek yok.

Hamile kalır mı?

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olmaya çalıştık. Acaba hamile olabilir mi? Gebeliği önleyici bir hap var mı?

CEVAP

Değerli okurum, nadir de olsa o ihtimal var. Kızlık zarı esnektir, kanamamış. Doğayla kumar oynamak gibi. Bence gebe kalmadı.

Milli olmak istiyorum

16 yaşındayım. Nerede kız görürsem göreyim penisim sertleşiyor, seks yapmak istiyorum. Rüyalarımda sürekli cinsel ilişkiye giriyorum. Milli olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, nerede milli olacaksın? Millilikte 18’den öncesi çürük muamelesi görür. Oğlum, 2 yıl daha bekle. O zaman bile düşün. Beynini başka şeylerle oyala.

2 yıl sonra kanar mı?

24 yaşında kızım, 4 ay önce erkek arkadaşımla beraber oldum ve kızlığım bozuldu. Kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama evleneceğim tarih belli değil. 2 yıl sonra olabilir. Şimdi diktirsem 2-3 yıl sonra kanama olasılığı var mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk geceden ancak 1-2 gün sonra diktirirsen, o da iyi bir operasyon olmuşsa kanama olasılığı var. Onun dışında 1 hafta bile öncesinden dikilmelerin yararı yok. Hayale kapılmayın. Gerçeklerle yüzleşin. Kimliğinize sahip çıkın.

Mastürbasyon zararlı mı?

17 yaşındayım, çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba çok yapmak zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, azalt. Çünkü ruhunla oynuyor, erken boşalmaya zemin hazırlıyorsun.

Spermleri bitirir mi?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bir de fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi? Yoksa sürekli sperm üretilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sperm sürekli üretilir. Ama günde 5 kere ağlanmaz. 25 kere de yemek yenmez. Onun gibi düşün.

Oğlum olsun istiyorum

24 yaşındayım. İlk çocuğumun erkek olmasını istiyorum. Laboratuvar ortamında bunu sağlamak mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, öyle bir seçme hakkımız yok. Olayı doğaya bırak. İnanın doğa ne yaparsa en iyisini yapar. Çünkü onun hücresel gizemi vardır.

İlişkiye giremedik

Sertleşme sorunum var. 5 aylık evliyim. Üroloğa gittim ve tahlilleri yaptırdım. Evlenmeden önce böyle sorunum yoktu.

CEVAP

Değerli okurum, karı koca olamadınız mı? O zaman olayın içinde başka sorunlar da olabilir. Derdiniz çözülecektir. Hiç endişe etmeyin. Birbirinizi kırmayın, profesyonel bir yardım alırsanız hiçbir sorununuz kalmayacaktır.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluğu mutfakta aramayın ama mutfağı da ihmal etmeyin. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder