Dr. Haydar Dümen Kadını düşünen yok...
HABERİ PAYLAŞ

Kadını düşünen yok...

Haberin Devamı

Erkeklerin hemen hepsi cinsel organlarına kafayı takmış, hep daha büyüğünü istiyorlar. Kadınlarını hiç mi hiç düşünmüyorlar. Birlikte oldukları kadının bundan korkacağını, rahatsız olup acı çekeceğini akıllarına bile getirmiyorlar. Abartılı istekler başınıza dert açar, unutmayın...

BÖYLE SORU YOK!

Aslan kediye dönüyor


20 yaşındayım ve sürekli ilişkiye giriyorum. Alkollüyken aslan uyanmıyor. Sonra uyanıyor, uyumak bilmiyor. Normalde kediye dönüyor, küsüp kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Maşallah tuh tuh sana okurum, nazar değmesin!!! Bu yaşta alkol, seks bazen aslan, bazen de uyuyan bir prens derken o da birden kedileşiveriyor. Mırmır da mırmır. Sevsen, sıvazlasan “Yetmez” diye tırmalar. Eğer alkol senin arabanın yakıtı değilse içmeyiver be aslanım. İçip aslan kesilmeye ihtiyacın yok.

Her an kükreyen bir aslanın var. Sürekli ilişkiyi çözemedim. Mirasyedi misin yoksa havada uçan paraların manyetik çekicisi misin? Aslında kadından yana zenginsin.

İyi de ya okul, ya iş? Onlardan ne haber? Özellikle ailen kan ağlıyordur. Sana da söz geçiremedikleri için “Kaderimiz” diyorlardır. Bu aslanın eğiticisi sensin, ne var ki bu yaşta zevklere teslimsin. Bana göre keyfinin esirisin, gerisini sen bilirsin.

Nişanlım izin vermiyor

20 yaşındayım. Artık ilişkiye girmek istiyorum ama sevgilim başka kadınlara gitmemi istemiyor. Evlenmemize 2 sene var. Ne yapacağım?

CEVAP

Bilmem ki değerli okurum. Keyfine ve iradene kalmış bir olay. Bu gibi duygular çarpık yollara kaymamışsa bizden tık çıkmaz, ‘Ağam sen bilirsin’ der, geçeriz. Yaşın cinsel deneyim için biraz erken. Nişanlına dokunma. Romantik duygularla onun hayallerini okşa.

Böylece evliliğe şimdiden uyum sağla. Başka kadınlar için hayat kadınlarını kastediyorsan bu da paşa gönlüne kalmıştır. Ama aradığını bulamazsan moral bozukluğuna da uğrama. Karar konusunda orta çizgideyim. Gitme derim, deneyimsiz evlenirsin suçu bana yüklersin. Git derim, moralin bozulur ya da sonuca gidemezsin, yine suçu bana yüklersin. Unutma, tecrübe en iyi hocadır yalnız ücreti fazladır.

Her gün 1 avuç fındık fayda etmedi

29 yaşındayım, 1 aydır düzenli olarak her gün 1 avuç fındık yiyorum. Ama faydası olmadı, tık yok, hanım isyanda. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Demek kadını bıktırdın. Sabahakşam kimbilir nasıl burnundan getirdin? Hasta, yorgun demedin tepesine bindin. Biraz nazlansa öfkelendin, erkekliğini öne sürdün. Benim bir his var içimde, sanırım erken boşalman var. Kadın angarya olsa bile “Kocamdır” dedi, seni kırmadı.

Ancak cinselliği bu mekanizma ile kırıldı ve kendini dinlenmeye aldı. Olayın biri bu. İkincisi; kadın orgazm güçlüğü çekiyor, senin sistem yorulmak bilmiyor. Sözün özü eş uyumsuzluğu derler buna. Bahane aramadan, cinselliği birinci plana almadan evlilik yoluna devam, uzun vadeye selam parolasına uymalı, önce eşinin gönlünü kazanmalısın.

Organ tatilde, yakında yeniden başlayacak seferine. Yeter ki isyan etmesin, evdekiyle yetinsin. Fındık yemeyi kesmezsen sen iflas, adamı da zengin edersin!!!

İlişkiye girmek istemiyorum

27yaşındayım, partnerim yok. Sürekli mastürbasyon yapıyorum ve çok kiloluyum. Penisim sertleşiyor ama isteksizim. Doktor penil doppler yaptırmamı söyledi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, penil doppleri yapılabilir. Büyük bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ama bu mastürbasyon alışkanlığı bir tür şartlanmayla seni kendine tutsak kılar. Ortalama 10 yıla yakındır mastürbasyon yapıyorsun. Artık kadın, kız arkadaşların olmalı, evlilik koşulları oluşmalı.

Neden uzamıyor?

20 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Penisim ereksiyon halinde 10 santim. 96 kiloydum, 10 kilo verdim, vücudum gelişti. Penisim uzamadı. Hap kullansam zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir ilaca gerek yok. Ortalama 10-12 kilo daha ver. O koşullardan sonra cinsel deneme yapman daha doğru olur. Senin için zayıflama bu uğurda amaç haline dönüşür. Mastürbasyondan uzaklaşmak için zaman kazanırsın. Penisinin boyuna kafana takma.

Kız küçük buldu

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedim, beni reddetti. Çünkü cinsel organım kısaymış. Benim cinsel organımı uzatmam gerekiyor? Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmez. Kız arkadaşına söyle istediği birini bulsun. Kimse ona kelepçe takmıyor. Seni de üzüp yormasın. Cinsel organın normaldir. Ona yetmiyorsa sen ne yapabilirsin?

Mastürbasyon yapınca sıvı geliyor

22 yaşında, nişanlı kızım. Haftada 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Daha sonra vajinamdan bir sıvı akıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, sözünü ettiğin, kötü kokulu akıntı değilse sorun yok. Ama kokulu ve rengi de leke bırakır türden ise uzmana gitmende yarar var.

Acaba büyütme şansımız var mı?

29 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım12 santim oluyor. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak? 12 santim cinsel organa tıp bilimi normal diyor.

Mastürbasyonu azalttım

22 yaşındayım. 3 ay önce günde 4 kere mastürbasyon yapıyordum. Bu ara 2 günde 1 yapıyorum. Sizce bu kötü bir şey mi?

CEVAP

Değerli okurum, doğruyu bulmuşsun. İyiden şüphe ediyorsun.

Neden boşalmıyorum?

18 yaşındayım, milli olmadım. Bu normal mi? Bir de çok mastürbasyon yapıyorum. Günde 4-5 kez yapmama rağmen boşalma olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, büyü biraz. Elini aşağılardan çek. Kağıdı, kalemi al dersinin başına geç. Kafanı kullan. İşine, okuluna yollan. Ne yaparsan yap. Yolun yol değil. Bekle, zaman her şeyi düzeltecek.

Hamile miyim?

19 yaşında kızım. Adetimin bitmesine yakın sevgilimle birlikte oldum. Sevgilim boşaldı. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalma yok.

Zevk suyunun sebebi ne?

18 yaşında kızım. Her buluştuğumuzda erkek arkadaşımla sevişiyoruz ama sadece zevk suyu geliyor. Sizce sebebi ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlar ve kadınlarda böyle şeyler olur, dert etme.

Hem eğri hem de kısa

25 yaşındayım. 1.73 boyundayım, 72 kiloyum. Penisim 8 santim, yeterli mi? Yoksa çok mu kısa? Bir de eğrilik var, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, rica etsem bir üroloji uzmanı ile görüşsen, dokular bir incelemeden geçse.

Sevgilimle birlikteyken hemen sertleşiyor

19 yaşındayım, sevgilimle öpüşürken cinsel organım sertleşiyor. Onunla ilişkiye girmeyie düşünmüyorum. Kızın yanından ayrılınca her şey normale dönüyor. Ama sanki organım darbe almış gibi acıyor. Sizce sorun nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, sebebi gençlik. Gereğinden fazla geriliyor, içerideki dokuları zorluyor. Bence bu olabilir. Ama böyle bir kapalı kutudan sonuç çıkar dersem, idrar tahlili yaptır ya da penise baktır diyeceğim.

Ya alay ederlerse?

22 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Çünkü çekiniyorum. Penisim 11 santim. Benimle alay ederler diye korkuyorum. Arkadaşlarım sprey öneriyor. Tıbbi bir tedavi yöntemi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, normalin tedavisi diye bir şey yok. Çünkü penisin normal. Bunu ben değil, tıp bilimi söylüyor. Kadın niye alay etsin ki?

GÜNÜN SÖZÜ

Akılsız onur pusulasız gemi gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder