Dr. Haydar Dümen Kadından beklemeyin...
HABERİ PAYLAŞ

Kadından beklemeyin...

Haberin Devamı

Evliliğin ilk zamanlarında pek çok kadın orgazm olamıyor. Kadına zaman tanıyın ki bedenini, neden zevk aldığını keşfetsin. Erkeğe de iş düşüyor. Her şeyi kadından beklemek yerine harekete geçecek ona yol gösterecek.

BÖYLE SORU YOK!

Prezervatifi bulamadık


23 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif vardı sonra bulamadık. Vajinaya mı kaçtı? Nereden bulacağız?

CEVAP

Değerli okurum, ne kaybedersiniz onu kaybettiğiniz yerde ararsınız. Adres belli. O vajinayı kendine mekan belledi, yumuşak ve sıcak ve de rahat. Bol bol uyku, arayan yok, soran yok! O arada sizdeki heyecan dorukta. O da gitti tuvalete ya da ayağı dolandı çarşafa. Neyse sorun değil. Sizin ilişki ertelendi gelecek haftaya. Çözüm basit. Bol ceket, bol pantolon giymeyin. Üzerinizden düşmesin diye beden ölçülerinize uyanı tercih edin. Bir de kadın doğum uzmanına gidiverin ki orada komadaysa tutsun çıkarıversin dışarıya!!!

Beni yarı yolda bıraktı

20 yaşındayım, ilk deneyimimi yaşamak istedim ama kuş uçmadı. Kafesinden sürekli çıkmak istiyordu. Beni yolda bıraktı. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, tıpta en zor sağlamı tedavi etmektir. Sende hormonlar tepede, istek ise kaynıyor tencerede. 5 yıldır da organ kafesinde. El ele eğitimine alışmış, razı olmuş peynir ve ekmeğe. Önüne istakoz koyunca içini bilmiyor, dışını görünce korkuyor, heyecandan saklanıveriyor. Kısacası sorun yok. Bu tablo organla sahibi arasında bir tür oyundur. Oyunun rejisörü beyin, ırgatı da kendindir. Ona fazla yüz vermez, mastürbasyonda haftada 2’ye inersen, gün geleecek o sana yalvaracak. Yolun açık olsun. Her şey pusulanda yazılı. Umarım doğru yolu bulursun.

Haftada 2 zararlı olur mu?

24 yaşındayım. Günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum, zararlı mı? Penisim 13 santim, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, penis boyundan olayı yırttın! Hiç üzülme, o her türlü görevini yerine getirecek, mutluluğa asla gölge düşürmeyecek. Ama o organın görevi jimnastik bisikletinde pedal çevirmek değil ki!!! Çevir, çevir boşuna, sonra düşüveriyor boşluğa. Gelecek 10 yılda bu alışkanlığın tutkuya dönecek. Evlendiğinde o da nesi? Senin yapı olarak sağlam belgeli organ “Ben bu işte yokum, sen bana, ben sana yeteriz” diye başını yiyecek. Bir gece, eşin banyoda seni iş üstünde yakalayana kadar bu işlem sürecek. Sonra “İmdat Hocam” feryatları hem işe yaramayacak hem de sizi yoracak.

Hemen orgazm olamıyorum

2 yıllık evliyim ama orgazm olamıyorum. Eşim hemen orgazm olayım, çok zevk alayım istiyor. Başaramıyorum, neden?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm güçlüğü kadınların genel sorunu. Evliliğiniz yeni. Belki senin kadınlığının olgunlaşması için yıllara ihtiyacın olabilir. Ama eşinin de davranışı, ustalığı, duygusal ve fiziki performansı bence yetersiz. Eşin istediğinden çok vermesini ve seni kıvamına getirmesini becerebilirse orgazm süren kısalacaktır.

Bir türlü adet görmedi

21 yaşındayım. 1 yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırlarımız üzerimizdeydi. Sevgilim bir türlü adet göremedi. Acaba kızın hamile olma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik olabilir diye düşünüyorum.

Kan gelmedi

Ben ve sevgilim ilişkiye girdik. Kan gelmedi. Bir gün sonra bana kan geldiğini söyledi. Böyle bir şey olabilir mi?

CEVAP

Olabilir değerli okurum. İşin ortasında kaldın, bir elinde vicdanın, bir elinde sorumluluk. Kura çek, hangisi ağır basarsa ona oyna. Şu anda yapılacak bir şey yok.

Zararı var mı?

17 yaşında kızım. Adet döneminde de mastürbasyon yapmam sizce doğru mu?

CEVAP

Sevgili yavrum, mastürbasyon olayı kafanda çöz, yanlış teknik uygulama. Yapmak istersen yaparsın yavrum. Ne diyebilirim ki? Adet döneminde yapmasan iyi olur.

İstekliyim ama...

28 yaşındayım. Kadınlara karşı aşırı istek ve arzu duyuyorum. Ama hiç ilişkiye girmedim. Birkaç kez denedim, olmadı. Başarısız olunca içime kapandım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu deneme olayının da zamanı gelmiş. Bence iyi bir koşulda, iyi bir ortamda yeniden dene. Kendine güven duygunu kazan. Denemeden önce alacağın ilaç bu işi halleder.

Kız arkadaşım kısa buldu

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedim ama beni reddetti. Çünkü cinsel organım kısaymış. Benim en kısa zamanda penisimi uzatmam gerekiyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmez. Kıza söyle istediği birini bulsun. Kimse bileklerine kelepçe takmıyor. Seni de üzüp yormasın. Penisin bana göre normaldir.

Boşalmıyorum

17 yaşındayım. Hiç milli olmadım. Bu normal mi? Bir de çok mastürbasyon yapıyorum. Günde 4-5 kez yapmama rağmen boşalma olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, büyü biraz. Elini aşağılardan çek. Kağıdı, kalemi al dersinin başına geç. Kafanı kullan. İşine, okuluna yollan. Ne yaparsan yap. Yolun yol değil. Bekle, zaman her şeyi düzeltecek.

Hamile miyim?

19 yaşında kızım. Adetimin bitmesine yakın sevgilimle birlikte oldum. Sevgilim boşaldı. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalma yok.

Sadece zevk suyu geliyor

18 yaşında kızım. Her buluştuğumuzda sevişiyoruz ama sadece zevk suyu geliyor. Sizce sebebi ne olabilir?

CEVAP

Sevgili çocuğum, kızlarda ve kadınlarda böyle şeyler olur. Yani orgazm güçlüğü çekiyorsun. Olayı zamana bırakman gerekir. Şimdilik özel bir tedavisi yok.

Kızlık zarı bozulmuş mudur?

22 yaşında kızım, 1 ay önce ilişkiye girdim. Çok az kan geldi. Erkek arkadaşım kızlık zarımın yırtıldığını tahmin etti. Çünkü az kan geldi. 2 gün önce yine ilişkiye girdik. Ama hiç kan gelmedi. Kızlık zarım ilk ilişkide bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, evet ilk ilişkiye girdiğinde bozuldu.

Sevgilim korktu

23 yaşındaymı, kız arkadaşım benim ufaklığı gördü, çok korktu. İlişkiye girmek istemiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, kız korkuyor ve istemiyor. O yemeği yemiyor. Ağzına zorla mı tıkacaksın? Tabii ki kızın dediği olacak.

Sıvı geliyor

21 yaşındayım.1 ay önce bir hayat kadını ile beraber oldum. O günden beri penisimden sıvı geliyor. Acaba bir hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, pek hastalık tarif etmiyorsun ama eğer bir mikrop kapmışsan, bunu hemen bir laboratuvarda öyle mi, değil mi diyerek tetkik ettir. İdrar ve meni tahlili yaptır. Bence iyi olur.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi banka hesabı gibidir. Yatırımı durdurunca hesap da yavaş yavaş erir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder