Dr. Haydar Dümen Kadın tercihini yaparsa...
HABERİ PAYLAŞ

Kadın tercihini yaparsa...

Haberin Devamı

Erkeklerin aklından geçen tek konu cinsel organlarının boyu. Bu konuda kadını hiçe sayıyorlar. Beyler, hayallerinizi süsleyen boy kadının kabusu olabilir. Kadınınız sizin uygun bulduğunuza tepki gösterebilir, tercihini yapıp kendi yolunda yürüyebilir. Hayalleriniz sizi sıkıntıya sokmasın

[[HAFTAYA]]

Erken boşalıyor

27 yaşında kadınım. Erkek arkadaşım erken boşalıyorum, ben hiçbir şey anlamıyorum. Seksten soğumak üzereyim. Erken boşalmasını nasıl önleyebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, erkek arkadaşın bir uzmandan yardım alacak. Ama onun kendisinin gidip bire bir konuşması gerekir. Uzaktan ilaç tavsiyeleri işe yaramaz.

Evleneceğim ama çok korkuyorum

27 yaşındayım, kız arkadaşımla evlenmek istiyorum ama ilk gece ne yapacağımı bile bilmiyorum. Hiç tecrübem yok. Duyduklarım beni korkutuyor. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, hiç korkma. Ne kadar acemiyim de desen doğanın yarattığı yapın, yani organın, milyonlarca yılın evrimi içinde kendi yeteneklerini kazanmış durumda. İşi ona bırak, sen yan gel yat. Korkulacak bir şey yok.

Neden kan gelmedi?

30 yaşındayım, karım da 26 yaşında. Cinsel organımın boyu 12 santim. İlk gecemizde kanama olmadı. Sebebi nedir? Cinsel ilişkiden sonra spermler eşimin vajinasından geri geliyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, doğalı ve normali budur. Vajinanın bitimi kapalıdır. Orada rahim boynu var. Yani meni içerilere akmaz. Sadece spermler yumurtayı döllemeye gider. Eşinin kızlık zarı esnekti, bu onun doğal yapısı. Geriye keyifle birlikte olmak kalıyor.

Nasıl uzatabilirim?

21 yaşındayım. Sorunum penisimin boyunun çok kısa olması. Sadece 11 santim. Penisimin boyunu nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, uzamasına gerek yok. O sana da eşine de yeter. Tıbba göre normal.

Penis boyum iyi mi?

15 yaşındayım. Cinselliğe çok ilgi duyuyorum. Günde en az 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Sizce bu normal mi? Penis boyum da 16 santim. Yaşıma göre iyi mi yoksa çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, her şey iyinin iyisi. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir. Oradan da iyinin pekiyisi notunu al. Biraz da okuluna yoğunlaş. Aile ocağından fazla uzaklaşma. Ardında bilim, bizler varız. Hadi bakalım kolay gelsin.

Mastürbasyon yaparsam spermler biter mi?

17 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bu durumdan çok rahatsızım. Bir de çok fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi?

CEVAP

Değerli okurum, spermler sürekli üretilir. Mastürbasyonu genel yapı bakımından düzenlemeye çalış. Haftada 2-3 kez yapman yeterlidir. Bu sayının her bakımdan yararı var. Kendini ona göre alıştır.

Cinsel organımdan şikayetçiyim

21 yaşındayım ve yakında düğünüm var. Nişanlımla çok iyi anlaşıyoruz ama penisimin ereksiyon hali 7 santim. Bu durum beni çok kötü etkiliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir ölçüm hatası olduğunu sanıyorum. Kasık bölgesinde deri altı yağ birikimi varsa, önce o halledilmeli. Tabii ki evlilik olacak ancak böyle ciddi bir konuya da uzaktan çare bulunmayacak. Uzmandan bire bir yardım ve çözüm arayacaksın. Hangi yöntem uygunsa o işlem yapılacak.

Sevgilim benden ayrılmak istiyor

28 yaşındayım. 2 yıldır kız arkadaşım var. İlişkiye girmek istedik ama kız arkadaşım benim penisimin çok büyük olduğunu söyledi. Bu yüzden benimle ilişkiye girmek istemiyor. Benden ayrılmak istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu kızın sorunu. Bu durumda her kim olursa olsun, alacağı malı, meyveyi, kumaşı ölçer, biçer, tartar, düşünür, hayaller kurar. Ona göre alır. Kimi küçücük bir arabası olsun ister, kimi büyük bir arabanın hayalini kurar. Kızı ne diye zorluyorsun? Bir gün biri çıkar, o da seni tercih eder, mutluluk da böyle yakalanır, zoraki olmaz.

Sertleşme sorunu yaşıyorum

60 yaşında, 5 yıllık şeker hastasıyım. Son 1 yıldır iktidarsızlıktan şikayetim var. Acaba bu duruma nasıl bir çare bulacağız? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, senin aracılığınla bütün şeker hastalarına bir duyuruda bulunmak istiyorum. Şeker hastalarında sertleşme mekanizmasında, damar sifonunda bir kaçak oluyor. Bu nedenle gerek korunmada gerek tedavide tüm hastaların kendilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Tedavisi var, ama ultrasonla birlikte birkaç tetkik yapıldıktan sonra karar veriliyor.

BÖYLE SORU YOK!

Zayıfladım, seks yüzünden mi?

18 yaşındayım, 1 yıldır cinsellik benim vazgeçilmezim. Her gün 2 saatim seksle geçiyor. 1 yıl önce 65 kiloydum, şimdi 56 kiloyu düştüm. Bunun seksle ilgili var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ‘40’ından sonra azana çare bulunmaz’ demiş atalarımız. Sen de doğal olarak 17’sinden sonra azmışsın ve her gün 2 saat ağır işçi gibi dipsiz kuyuya kazma sallamışsın!!! Ne diyelim? Yaz günleri hafif yiyelim, ölçüyü kaçırmayalım, atımızı sağlam kazığa bağlayalım. 65 kiloyken 56 olmuşun. Burada değişen bir şey yok. 65’i tersten okursan 56 eder. İşte parola bu. Sen ters yoldasın. Kendi gücünle doğru yola gir, haddini bil.

GÜNÜN SORULARI

Sinirler yıpranır mı?

16 yaşındayım. Her gün en az 1, en fazla 3 kere mastürbasyon yapıyorum. Şimdilik bir şey yok ama ileride sinirler tahrip olur da hissizlik başlar mı? Zevk alamam diye korkuyorum. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Akıllı bulduğum değerli yavrum. Yorumuna katılıyorum. Sinirlerin değil ama ruhun yani psikolojinin cinsel kalıp ve değerleri rotasından çıkmış gemi gibi olacak. Ve bu konuya demir atacak. Sonra da gemi orada öyle kalacak. Dalgalar da olacak, fırtına ya da güneş de. Nice yol alan yatları, yelkenlileri, öteki gemileri uzaktan seyrederken kaçırdığın yaşamın anlamına ve tadına iç geçireceksin. Şimdiki saplantı yıllar sürerse, benim bu yorumumun oranı yüzde 90’a çıkar. Özlü sözlerde olduğu gibi ‘Su akar deli bakar’ ve ‘Atı alan Üsküdar’ı geçer’ olaylarını da yaşayacaksın. Mastürbasyonu haftada 3’e indir. Tedavinin şifresi: İradene irade bindir.

KOCAMDAN NEFRET EDİYORUM

34 yaşında, 3 yıldır evli kadınım. Bugüne kadar hiç orgazm olmadım. Yıllar geçtikçe eşimden nefret etmeye başladım. Hocam ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yazacaklarıma kalemim işlese, elim, beynim el verse neler neler döktürürdüm. İnsanoğlunun en önemli ve değer verdiği, üstelik mecbur olduğu cinsellik evlilik kurallarıyla kuşatıldığında ne çıkarsa bahtına, al hayrını gör gibi oluyor. Yaşam boyu birlikte olacak iki kişi büyük oranda birbirlerini tanımadan şipşak evleniyor. Eskiden şipşakçı denilen fotoğrafçılar vardı. Resmi çeker, minik görüntüyü tak elinize verirlerdi. O fotoğrafta neyi, ne kadar göreceksiniz ki! Beğenirsen aslını alırsın, beğenmezsen vazgeçersin. Sevgili okurum, yaşın genç, yolun uzun ve de işin zor. Profesyonel yardım almanızı öneririm.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder