Dr. Haydar Dümen Kadın rol yapıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadın rol yapıyor

Haberin Devamı

Bazen kadın ilişkide zorlanıyor ama erkek bunu hissetmiyor. Çünkü orgazm olmamayı kendine dert eden kadın rol yapıyor, eşi de tempoyu değiştirmiyor. Hanımlar, zamana ihtiyacınız var, eşinizi yönlendirin ki zevk almanız kolaylaşsın.


BÖYLE SORU YOK!


Ufaklık rahat durmuyor

24 yaşındayım, kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Ufaklık rahat durmayınca geneleve gidiyorum. Kızı nasıl ikna ederim?

CEVAP

İyi vallahi benim ruhları temiz ama cinselliğe gelince niyetleri kirli okurlarımdan biri olan okurum!!! Ufaklığının gönlü hoş olsun diye zevk uğruna bir hayata, bir fidana balta vurulur mu? Bir yanda gonca gül, kokusu bile yeterken öte yandan olsun da... diyen, yalan dolanla nasıl olursa olsuna niyetlenen okuruma ben yanıt değil, selam bile vermem. Çünkü her şeyin adabı, her adabın da bir mabadı (devamı) vardır. Burada çıngırakla çocuk avutmuyor, bilim ve ahlakı lokum yapıp sizlere afiyetle yiyin diyoruz.

Bu tempoya nasıl yetişirim?

25 yaşındayım, 1.5 yıldır sevgilim var. Kız arkadaşım çok istekli, her gün birkaç kez ilişkiye girmek istiyor. Bu tempoyla ona nasıl yetişirim?

CEVAP

Tercihler, beklentiler kişilere göre değişir değerli okurum. İnsan ruhu kafese girmekten hoşlanmaz. Oburluk herkese göre değildir gibi benzetmeler cinsellikle kıyaslanmaz. Cinsel duygu ve yöneliş dünya düzeninin olmazsa olmazıdır. Çünkü geleceğin güvencesi, mimarları çocuklarımız olacaktır. ‘Dereyi görmeden paçalar sıvanmaz’ ama sen derede yürüyüp ‘Boğulur muyum acaba?’ diye korkuyorsun. Kadının hiperaktivitesinden boşanmalar yok gibidir. Kadının bu konudaki dengelerini doğa korur. Çocuk, iş, yorgunluk kapıda hazır bekler, yarısı sizden, yarısı bizden der.

Cinsellik kâbus gibi...

38 yaşında, 13 yıllık evli kadınım. Kocam erken boşalıyor. Cinselliği yaşayamıyorum ve mutsuzum. Ama eşimin isteği hiç bitmiyor. Boşanmayı düşünsem mi?

CEVAP

Sevgili okurum, boşanıp boşanmamana bir şey diyemem. Çocuk var mı, onu da bilsem iyi olurdu. 13 yıl harcadıktan sonra aklın başına yeni gelmiş olabilir. İlk 2 yıl içinde ayrılık olsaydı yeniden evlenebilir ve bu yolda evliliğin temel direkleri olan çocuklara sahip olabilirdin. Böylece sağlam ve dengeli bir hayat kurulurdu. Kocan neden tedavi olmuyor? Örneğin; erken boşalması tedavi olsa, süre 10 dakikanın üzerine çıksa, yine de boşanmayı düşünür müsün? Bu konuyu eşinle konuş ama sen kararlı gibisin. Her neyse bu mesajlar benden, hayatın için kendi kararın da senden.

Kızın canı yanıyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkide vajinasının sızladığını söylüyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, tahmin ediyorum zorlamalar var. Kızın yavaş, sevecen ve yumuşak hareketlere ihtiyacı olduğunu sanıyorum. Malum orası da narin dokulardan oluşuyor. Dikkatli ol!

Cinsel ilişkiye ilgimi kaybettim

20 yaşındayım. Birçok kızla birlikte oldum. Birkaç aydır cinsel ilişkiye karşı ilgim yok. İsteğim yok oldu. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, perhize devam. Romantizmi, yaşının gerektiği duygusallığı bir tarafa atıp aç kurtlar gibi yemekten bıkarcasına tatlı yersen böyle olur. Yapacak tek şey diyete girmek. Zamanla her şey yerine oturacak. Senin de bir sevgilin olsun. Kızlar sokakta dolaşan çekirge sürüleri değil. Yakaladığını cebine atamazsın.

Zevk alamıyorum

26 yaşında, yeni evli kadınım. İlişki sırasında zevk alamıyorum ama eşime rol yapıyorum. 6 aydır orgazm olmadım. Bu işten çok sıkıldım. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinde erken boşalma yoksa sorun çözülecektir. Burada eşinin ustalığı, estetiği önemli rol oynar. Ayrıca eşinin senin bazı özelliklerini keşfetmesi ve fantezileri dengeli kullanmanız gerekir. Bu konuda kadınlar hedefe geç ulaşıyor. Kafaya takarsan yolun daha da zorlaşır.

Canım yanıyor

28 yaşında kadınım, 1.5 yıllık evliyim. Eşim ilişki sırasında ne kadar nazik davransa da acı hissediyorum. O gün içinde bir daha eşimle birliktelik yaşayamıyorum. Canım çok yanıyor. Acaba bunun tedavisi var mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, önce jinekolojik muayene şart. Orada bir hafif bir iltihap ya da mantar yoksa bu acının çaresi var. Önce bu bilgiyi edin, yeniden bize dön.

Sevgilim alay etti

5 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Kız arkadaşım penisime bakıp alay etti. Bu da beni üzdü. Penisim 6 santim. Normal boyutları kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin sönük halinin ölçüsünü verdiğini düşünüyorum. Senden ricam sertleşmişken ölçüm yap. Sonucu bana bildir, hemen yanıtını alacaksın.

Penisimin boyu kısa

18 yaşındayım. Penisim 6-7 santim. Haftada 3 kere boşalıyorum. Her şey normal ama penisim küçük. Uzaması için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ölçüm tam ise normalden küçük gözüküyor. Uzaktan teşhis zor. Bana göre bir üroloji uzmanına başvur.

5 aydır evliyiz ama...

5 aydır evliyiz. Eşimle ilişkiye girmedik. İlişki sırasında çok acı hissediyor, kendimi kasıyorum. Doktora gittik, sonuç alamadık. Sorun ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, sorun vajinismus, çözümü var. Birbirinizi kırmayın yeter.

Sonuç hüsran oldu

23 yaşındayım, sevgilimse 19 yaşında. 1 ay önce ilişkiye girdik. Hemen boşaldım. İkinci defa denemek istedim. Yine çok kısa sürdü ve hemen boşaldım. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok. Heyecanlanınca böyle olur. Önce kafaya takma. Sürekli bir kız arkadaşın olunca ya da evlilik koşulları oluşunca erken boşalma devam ediyorsa tedavi ederiz be yavrum.

Büyütücü işe yaramadı

20 yaşındayım. Kızlara karşı çok ilgiliyim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Cinsel organım 9 santim. İlişkiye girmek istediğim kızlar gülüyor. Penis büyütücü aletler aldım, yararını görmedim. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, penisi kendi haline bırak. Onun dıştan müdahalelere karnı tok. Kilon varsa ver. Şöyle 1-2 yıl kız olaylarını unut. Çünkü komplekse girebilirsin. Aslında bu organla normal evliliği yürütebilirsin. Günün birinde büyümesi gerekirse ameliyat olursun. Mastürbasyondan uzaklaş, haftada 3’ten uzaklaşma.

Mastürbasyon yapmaya korkuyorum

17 yaşındayım. Daha önce hiç mastürbasyon yapmadım ve yapmaya korkuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bir tür deneme-yanılma yöntemidir. Bana göre arada yapabilirsin ama fiziksel olarak kendini zorlamak yerine içinden gelen isteğe uymalısın. Böylesi daha doğru olur.

İlişkimiz nasıl uzun sürer?

Ben ilişkiyi uzun tutmak istiyorum. Ne tür bir ilaç tavsiye edersiniz? İlaç mı daha iyi gelir yoksa krem mi almak lazım?

CEVAP

Değerli okurum, neden? İlaç niye? İlaç leblebi değil ki. Ye, ye yat. En iyi ilaç kendinsin. İraden ve aklın.

GÜNÜN SÖZÜ

Herkes aşkını en büyük görür. Kanıtlamak için de ölümü referans gösterir. O aşamada aşk hançerlerlenmiş demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder