Dr. Haydar Dümen Kadın hep tek başına
HABERİ PAYLAŞ

Kadın hep tek başına

Haberin Devamı

Erkekler mastürbasyonu seviyor. Ama ölçüleri aşmamak gerekiyor. Çünkü kadından zevk alamaz hale geliyorsunuz. Beyler, her şeyin fazlası zarardır. Kadını yatakta tek başına bırakıp ağlatıp üzmeyin. Kendinizi de mastürbasyona mahkum etmeyin...

BÖYLE SORU YOK!

Kız sanki zombileşiyor

35 yaşındayım, kız arkadaşım 40 yaşında. Sevgilim orgazma yaklaşırken kendinden geçiyor, zombileşiyor. Gözleri kayıyor, ısırmaktan, beni parçalamaktan bahsediyor. Ne dersiniz?

CEVAP

Maşallah hem de 41 kere maşallah okurum. Çıkıyorsun Everest’in tepesine, elini uzatıyorsun keyfin son evresine. O da nesi? Zombinin gözü neyse ya nefesi? Derin derin soluyor, “Yerim seni tutmayın beni” diye adeta uluyor!!! Soluğu da demirci körüğüne benziyorsa kalpten gitmediğin için kutlarım seni. Ya dişleri? Keskin mi, yumuşak lokmaya mı ayarlı? Bu kadını tanıyorum. Anası onu “Yerim seni” diyerek büyütmüştü. Şimdi: Ya buna katlanırsın ya da profesyonel yardım için onu kandırırsın.

Nasıl uzatabilirim?

25 yaşındayım. Penisim 8 santim. İlişkide göstermekten utanıyorum. Uzatmak için ilaç ya da yöntem arıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda tedirgin olan tüm okurlarım. Yaratılışa isyan etmekle hiçbir şeyin değişmeyeceğini bilmeyen gençlerimiz beni dikkatle dinleyin. Olmayacak şeylere heveslenmeyin. Bu konuda kandırılışa gelmeyin. Olanla yetinin. Olanı da iyi kullanmayı öğrenin ama cinsel psikolojinin gizemlerini de yabana atmayın. Vajinanın girişinde sadece 2 santim duyarlıdır. Bunu da asla unutmayın. Çünkü kadın vajinadan ibaret değildir. Aynı zamanda onunla kanka olun, bu yollardan giderek mutluluk tahtına oturun.

İkincisi olsun istiyoruz

1 yıllık nişanlı kızım. Nişanlım erken boşalıyor, ikinci kez sertleşmiyor. Çabalıyoruz, olmuyor. Nişanlım benim için üzülüyor. Ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, siz ilişki ortamı yaratmak, çevreyi kandırmak için mi nişanlandınız? Çünkü bu tür nişanlı çiftlerin özel hayatları pasaportsuz yurt dışı gezilerine benzer. Gezersiniz, tozarsınız pasaport olmadığı için bir otele bile sığınamazsınız. Asıl önemlisi yaşın. Yani 18’lik mi, 38’lik misin? Nişanlınla evlenecek misin, gün mü geçireceksin? Neyse durumu idare edersiniz ya da tutar elinden bir uzmana gidersiniz. Tedavisi olduğuna göre en azından gelecek için kuşkuya düşmez, rahat edersiniz.

İktidarsız mıyım?

25 yaşındayım, tecrübem yok. Kız arkadaşımla birlikte olmak istedim ama penisim sertleşmedi. Mastürbasyonda problem yok. Acaba iktidarsız mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, problemin yok. Ne demek iktidarsızlık? Önündeki 50 yılda şeker hastalığına yakalanmaz, kilo alıp damar sertliğiyle mücadele etmezsen her şey yolunda gider. Sadece heyecanın fazla. İlk denemeler böyle olur.

Ne olacak benim halim?

17 yaşındayım, kızlar her zaman yanımda oluyor. Ama ben kötülük yapmamak için kaçıyorum. Ne olacak benim halim?

CEVAP

Kaçmaya devam. 18 yaşında dur ve arkana bak. Hâlâ geliyorsa koşarak yine kaçmaya devam et. 20 yaşında arkandaysa otur konuş, bakalım niyeti neymiş anlayalım.

Penisim yeterli mi?

22 yaşındayım. Birkaç kez ilişkiye girdim. Penisim 17 santim, yaşıma göre uygun mu?

CEVAP

Değerli okurum, biraz büyük ama zararsız.

Zevk suyu hamile bırakır mı?

Boşalmadan önce gelen şeffaf sıvı hamile bırakır mı? Bırakırsa bu ihtimali nasıl sıfıra indirebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, ilki bırakmaz. Ama bunlar Rus ruleti oynamak gibidir. Bu kadar karmaşık yola gidileceğine araya engel koyuverin be oğlum.

Erken boşalmam düzelir mi?

18 yaşındayım. 3-5 dakika içinde boşalıyorum. Acaba erken boşalmam düzelir mi? Mastürbasyona bağımlı değilim. Bir de cinsel organımın üzerinde 2 tane damar gözüküyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Mastürbasyonu azaltarak yoluna devam et.

Doğumda yırtılacakmış...

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama kızlık zarı bozulmadı. Hastaneye gittiğinde “Zarın esnek, doğumda bozulur” demişler. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, esnekti çocuğum esnek, kız arkadaşın doğru söylüyor.

İlk gece kanama olur mu?

22 yaşında kızım. 5 yıldır erkek arkadaşım var. Birlikte olduk, kızlığım bozuldu. Sonra hiç ilişkiye girmedik. Evlendiğimizde az da olsa kanama olur mu?Arkadaşım “İlk ilişkiden sonra araya zaman girdiyse ikinci kez kanama olur” dedi. Bilgi verir misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, bu durum zar ve penis yapısına bağlı olabilir. Sen olmayacakmış gibi düşün. Çünkü bunun ihtimali yüzde 90’dır. Ne var ki 5 yıl sabrettin, ne umdun ne buldun ki sevgiline veda mı etti? Git, sor bakalım, sevgilin bu işlere ne diyor?

Ben 3’ü zor buluyorum

25 yaşındayım. İlişkiye girince belli aralıklarla 3 kez boşalıyorum. Arkadaşlarım 4-5 birlikte olduklarını söylüyor. Bu beni rahatsız ediyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın oğlum? Arkadaşlarına “7-8 kez birlikte oluyorum” deyiver olsun bitsin. Dengeni kurmuşsun adeta risk arıyorsun. Ben burada şaşırıp kalıyorum. İnsan bu kadar kendisine ihanet eder, ters düşer mi diye.

Zedelendi ya da bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Genital bölgemde mantar var. Sürekli kaşıntım oluyor. Gece uyurken çok kaşındı. Sanıyorum kaşıdım. Sabah çamaşırımda biraz kan vardı. Acaba kızlık zarı zedelenmiş ya da bozulmuş olabilir mi? Adetim de o gün bitmişti.

CEVAP

Sevgili okurum, kanamadı, zar duruyor. Gelen kan mantarın tahriş ettiği, incelttiği dokudan da olabilir. Ya da adet kanının son kalıntılarıdır. Mantarı tedavi ettir.

Mastürbasyon yaptım kan geldi, neden?

18 yaşında kızım. Erkeklerle hiç ilişkim olmadı. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok az kanamam oldu. Acaba bu ne demek?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey demek değil. Ola ki günün birinde diş etlerinden ve burnundan kan gelse bu ne demektir? Kılcal damarlardan zedelenme olmuş demektir. Sen seni bil, sen seni. Safsatalarla başkalarına fazla kaşıtma enseni.

Yapmaktan sıkıldım

18 yaşındayım, isteğim fazla. Günde 1-2 kere boşalıyorum. Her gün mastürbasyondan sıkıldım. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 30 yaşına geldiğinde eşinle cinsel ilişkide zorluk çekeceksin. İkide bir kaçıp kaçıp mastürbasyon yapmak için gizleneceksin. Eşin kan ağlayacak. Sorunun yanıtı: Azalt oğlum, azalt. Nereye koşuyorsun, yağma mı var?

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan kendini sorgularken tarafsız olamaz. Ancak taraflılığın ölçüsü önemlidir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder