Dr. Haydar Dümen Kadın bu işten soğur!
HABERİ PAYLAŞ

Kadın bu işten soğur!

Haberin Devamı

Büyük penis erkeklerin hayali ama kadının derdi. Bırakın mutlu etmeyi, acı çektiriyor. Bu yüzden erkeğin yavaş olması şart. Beyler, kadına kulak verin, sözünü dinleyin. Yanlış davranırsanız partnerinizi ya da eşinizi hayat boyu cinsellikten soğutabilirsiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Kız benden kaçıyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşıma yakınlık gösteriyorum ama o benden kaçıyor. Nasıl yaklaşmam gerekiyor?

CEVAP

Sinsi sinsi yaklaşacaksın değerli, pardon sorumsuz okurum. Bir tilkinin ya da kurdun avına yaklaştığı gibi yaklaşacaksın. Örneğin; şaklabanlıklar yapacak, parada hafif, duyguda ağır hediyeler alacaksın. Bazen bir gül bile yeter. Akıllı, onu koruyucu bir rol oynayacaksın. Diyelim ki amacına ulaştın. Şimdi soruyorum, sonra ne yapacaksın? Ne kadar süre sonra kızı tekmeleyip atacaksın ve yeni bir ava çıkacaksın? Aslanım, tam delikanlı çağındasın. Arkadaşlık hakkın ama bunu bana değil, aklına, vicdanına ve anana sor.

Orgazmı bilmiyorum

27 yaşında kadınım, 4 yıllık evliyim. Orgazmı hiç tatmadım. Acaba benim kadınlığımla ilgili bir sorunum mu var?

CEVAP

Sevgili okurum, senin kadınlığınla değil, orgazmla sorunun var. Bizim kızlarımız yetişme dönemlerinde ağır bir baskı ve eğitimle büyürler. Bu nedenle cinsellikte kişiye özel kimlikler gelişir. Sonra aile “Haydi evlilik kapıyı çaldı” der. Bu sistem olarak mükemmel gibidir ama cinsellikte korkak, acemi alt kimlikler yaratır. Orgazm öğrenmeye, partnere, kimi zaman da uzun süreye muhtaçtır. Sonuç zamanla yörüngeye oturabilir. En önemlisi bu konuda erkeğe de iş düşer. Konuş eşinle, hayatın kuru ve kompleksli hayıflanmalarla geçmesin. Bir uzmana da başvurursan iyi edersin.

Benimki pek oralı olmadı

24 yaşındayım, sevgilimle birlikte olmaya karar verdik ama cinsel organım hiç oralı olmadı. Kız çok üzüldü. Ben yıkıldım. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, yıkıldım, yandım demene gerek yok. Deneyimsizlikten, kız arkadaşını da çok beğendiğinden bunu yaşıyorsun. ‘Başarılı olamazsam’ diye kendine stres yaratıyorsundur. Ortamın olumsuz, sürenin de kısa olmasından bu sonuç kaçınılmazdır. İnce, duygusal yapılı, insanlıktan diplomalı ama ruhu fırtınalı erkeklerde görülür. Bütün bunları kıza oku ki o da komplekse girmesin, hayalleri sönmesin, kendisi hakkında daha sağlam bilgileri olsun. Hangi yola gideceğine de o karar versin. Ama asla seni küçümsemesin, ben raporunu sağlam yazıyorum.

Çok utanıyorum

19 yaşındayım, hayatımda hiç kız olmadı. Penisim 9 santim. Bir de rüyalarımda kötü şeyler görüyorum. Sabahları penisim sert uyanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eğer şişman değilsen bu konuda da kesin bilimsel bir yanıt istiyorsan üroloji uzmanına gözükmende yarar var. Ondan aldığın bilgilerden sonra tekrar mail atarsan daha doğru yanıtlarım.

Sertleşme hemen bitiyor

33 yaşındayım ve bekarım. Hocam, bende sertleşme oluyor ama hemen inişe geçiyor. Ne olur yol gösterin. Çok mutsuzum.

CEVAP

Değerli okurum, şeker hastalığın var mı? Ya da penise gelen damarlarda bir çalışma yetersizliği söz konusu olabilir. İlk yapılacak şey penisine ultrasonla ‘renkli penil doppleri’ yaptırman. O damar sistemini milimetrik ölçülerle ortaya çıkarır. Bozukluk varsa başka tedavi uygulanır. Gençsin, sağlam gidelim. Geleceğini, uzun yılları garanti edelim.

Kanamanın nedeni nedir?

22 yaşında kızım. 2 kez ilişkiye girdim, ikisinde de benden çok kan geldi. Acaba kanamanın çok olmasının nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, belirli bir sebebi yok, bundan korkmayın. Genelde ilk ilişkiden sonra genelde 1-2 gün cinselliği yaşamamak daha iyi oluyor. Aynı şekilde sen de 3 gün ilişkiye girme. Partnerinin de bu konuda rolü var. Önlemler alabilir, 5’inci, 10’uncu ilişkilerde de kanama sürerse bir jinekoloğa gitmen gerekir.

Çok erken boşalıyorum

20 yaşındayım, ilişkide çok erken boşalıyorum. Sevgilim bu durumdan rahatsız oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce heyecanlarını gidermen gerekir. Bunlar bu yaşta görülen olaylardır. Ne var ki alışkanlık haline dönüşüyor, bünyeye yerleşiyor. Bu konunun tedavisi var ama evlilik koşullarının olması gerekir. Yani bir partnerle ortalama 6 ay birlikteliğini sağlarsan gerisi biz uzmanlara kalır. Şimdilik telaş etme, dikkatini kendin üzerinde yoğunlaştırma.

İlişkiye girsem olur mu?

17 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Mastürbasyon yapmak istiyorum. İlişkiye girsem bana sorun yaratır mı?

CEVAP

Aman yavrum, ne ilişkisi? Kızların anası, babası var. Kimilerinin gayet belalı dayılarını, ağabeylerini de saymıyorum. Sen işine bak, dersine çalış. Haftada 3 mastürbasyona alış, sonunda zıpkın gibi bir erkek ol. Tavsiyeme uy, bana da dua et.

İlk gece kızların canı yanar mı?

17 yaşında bir kızım. Şimdiye kadar ilişkiye girmedim. İlk ilişkide kızların canı yanar mı?

CEVAP

Sevgili kızım, yanar. Daha tam gelişmedin. Başka problemler bile olur. Bu ilk denemeler çok önemlidir. Zamanı gelmeli, ruh olgunlaşmalı. Sonunda pişman olmayacağın bir ortamda bu ilişki gerçekleşirse hayat boyu hem cinselliğini hem kendi bedenini hem de aile şerefini korumuş olursun.

Sevgilimin ağrısı oluyor

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. İlişki sırasında bir sorun yaşamıyoruz ama kız arkadaşım orgazm olduktan sonra vajinasında yanma ve ağrı olduğunu söylüyor. Dokunsam bile acı çekiyor. Sizce neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım tahrişten. Ona özen gösterin. Bir süre perhize girin. Kız arkadaşın antibiyotikli pomatlar sürebilir. Ayrıca kayganlaştırıcı maddeler de var. Bunlardan birini ya da tümünü ayrı ayrı denerseniz olay düzelir diye düşünüyorum.

Eşim de tepki gösterir mi?

23 yaşındayım. Birkaç gün önce bir hayat kadınıyla ilişkiye girmek istedim ama kadın “Penisin çok kalın, seninle birlikte olmam” dedi. Acaba evlendiğimde eşim de bana böyle bir tepki gösterir mi?

CEVAP

Evleneceğim eşe bağlı değerli okurum, bu bir yapı ve bünye sorunudur. Tam tersi de olabilir. “En değerli, en büyük sensin” de diyebilir. Ben sadece şansın açık olsun derim.

Kızlar beni istemiyor

17 yaşındayım. İki yıl önce penis büyütücü ilaç ve kremler kullandım. Sonuç daha kötü oldu, ölçü 23 santime çıktı. Hiçbir kız benimle ilişkiye girmek istemiyor. Acaba neden benden korkuyorlar? Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis konusunda bir şey yapılamıyor. Senin yaşın daha küçük. Penisin normal boyutlarda bile olsa, Hocan sana ilişkiyi önermiyor. İlişki sorumluluk demektir. Bu kızlarla nerede buluşuyorsun ki kızlar görüp kaçıyor? Tamam doktoruz ama bizim de bilmediklerimiz varmış. Bu yaşlarda duygusal ve estetik bölümü unutmadan arkadaşlıklar her iki taraf için de iyidir. Çünkü bütün umudumuz sizlersiniz, ona göre yavrum.

GÜNÜN SÖZÜ

Demokrasi kusursuz bir araba gibidir. Ancak egzozunu patlatmamak şartıyla. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder