Spor Kadıköy'ü zindan ettiler

Kadıköy'ü zindan ettiler

Paylaş
Kadıköy'ü zindan ettiler

Fenerbahçe, Kadıköy'de 19 maçtır yenilmiyor. Sarı-lacivertliler en son Bursaspor'a mağlup olmuştu

Fenerbahçe, Kadıköy’de rakiplerine geçit vermiyor. Süper Lig’in 27. haftasında Bursaspor’u konuk edecek olan sarı-lacivertliler son olarak yine aynı rakibine geçen yılın 22. haftasında yenilmişti.

O günden bu yana 19 maçtır sahasında bileği bükülmeyen Fenerbahçe 16 galibiyet ve 3 beraberlikle müthiş bir çıkış yakaladı Fenerbahçe, Galatasaray derbisi galibiyetiyle birlikte 9’de 9 yapıp zirve yarışını devam ettirirken, Kadıköy’ü de rakiplerinin adeta kabusu haline getirdi.

İç sahada müthiş bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynadığı son 19 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Ligde en son geçen sezonun 22. haftasında Bursaspor’la oynanan maçı kaybeden Fenerbahçe daha sonra kendi sahasında çıktığı 19 maçta 16 kez kazanırken, 3 beraberlik aldı.

Bu seride 40 gol atan Kanarya Saracoğlu’na gelen taraftarları mest etti. Fenerbahçe kalesinde ise sadece 9 gole izin verdi. Sarı-lacivertliler bu maçlarda en farklı galibiyetini, Antalyaspor’u 4-0 yenerek alırken, Bucaspor’u da 5-2 gibi farklı skorla mağlup etti.

Ayrıca bu sezon Süper Lig’de sahasında oynadığı 13 maçta 11 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 35 puan toplayan F.Bahçe, iç sahada en başarılı takım oldu. Bu sezonki iç saha maçlarında sarı-lacivertliler 32 gol atıp sadece 8 gol yediler.

Uğur DEMİRKIRDI/DHA

Haberin Devamı