Spor Kadıköy öncesi Arsenal taraftarına şok!

Kadıköy öncesi Arsenal taraftarına şok!

Paylaş
Kadıköy öncesi Arsenal taraftarına şok!

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında konuk edeceği Arsenal Kulübü, İstanbul'a gidecek taraftarlarına bir bilgilendirme mesajı yolladı

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında konuk edeceği Arsenal, maçı İstanbul'da izlemek isteyen taraftarlarına bir mesaj yolladı.

Arsenal Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile 21 Ağustos Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak mücadele için tur düzenlenemeyeceği ifade edildi.

Kulübün, Fenerbahçe maçını izlemek için elinde bileti olan taraftarlar için uygun seyahat seçeneklerini araştırdığı ancak tatil sezonundaki yüksek talep nedeniyle, bu işlemde başarılı olamadığı vurgulandı.

Arsenal Kulübü, taraftarların Avrupa'daki deplasman maçlarına gitmesini sağlamak için her türlü eforu sarf ettiklerini ancak Fenerbahçe maçı için tur düzenleyemediklerinden dolayı taraftarlarından özür diledi.

İngiliz basınının da yer verdiği açıklama ile ilgili verilen ek bilgide, Galatasaray ile Leed United arasında 2000 yılında yapılan UEFA Kupası maçına da vurgu yapılırken, iki Leeds taraftarının bıçaklandığı ve Türkiye'deki deplasman maçlarının her zaman tehlikeli olduğu belirtildi.

Arsenal taraftarlarının takımlarını izlemek için kendi imkanlarını seferber etmesi gerekeceği kaydedildi.

Ajansspor

Haberin Devamı