Dünya Kaddafi: Bu saçmalık bitsin, ülkeyi başınıza yıkarım

Kaddafi: Bu saçmalık bitsin, ülkeyi başınıza yıkarım

Paylaş
Kaddafi: Bu saçmalık bitsin, ülkeyi başınıza yıkarım

Devlet televizyonuna telefonla bağlanan Libya lideri, olaylardan El Kaide'yi ve Bin Ladin'i sorumlu tutarken, eylemcilere de açık tehdit savurdu

Libya Lideri Muammer Kaddafi, devlet televizyonuna telefonla bağlanarak, isyancılara tehditler savurdu. Sözlerinin başında oldukça sakin cümleler kuran Kaddafi'nin son sözleri ağır tehditler içerdi.

Haberin Devamı

Kaddafi şunları söyledi:

"Ben zaten 1977'den beri gücümü bıraktım. Otoritenin sahibi halktır. Halka belli şeyleri empoze edecek bir durumum yok. İngiltere Kraliçesi benden uzun süredir, 57 yıldır iktidarda. Ben de kraliçe gibi sembolik bir liderim. Libya'da yaşananların sorumlusu El Kaide'dir. Karışıklıktan Bin Ladin sorumlu. Protestocuların amacı Libya'yı yok etmek.

Gençlerin kahvelerine sütle birlikte halüsinasyona yol açan haplar katıyorlar. Bu çocukları yakalayın ve bize teslim edin. Onları rehabilite edelim. Kardeşlerim, kız kardeşlerim, aydınlar... Sizlerin sorumluluklarınız var. Bu çocukları aydınlatmalısınız. Anne babaların, çocuklarından silahları almaları gerekiyor. Bu saçmalıklar da ne? Bunu bir an önce bitirmeliyiz. Bin Ladin ölenleri geri getirebilecek mi? Zaviye bütün şehitlerin anasıdır. Orada binlerce şehidimiz var. Lütfen beni hayal kırıklığına uğratmayın. Yoksa gerçekten çok sinirleneceğiz ve yüzümüzü size dönüp ülkeyi başına yıkacağız."

Haberin Devamı

>> 'KADDAFİ YA İNTİHAR EDECEK, YA DA ÖLDÜRÜLECEK'

>> VE LİBYA ORDUSU CAMİYE SALDIRDI: 7 ÖLÜ