Spor Kaçan balık büyük olmuş!

Kaçan balık büyük olmuş!

Paylaş
Kaçan balık büyük olmuş!

Galatasaray'a transfer olması beklenen Cenk Tosun, 300 bin Euro'yu çok bulan sarı-kırmızılı yöneticilerin inadı yüzünden alınmadı

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için arayış içinde olan Galatasaray, Almanya’da gurbetçi avına çıkmıştı.

Hagi’nin onayıyla, Cenk Tosun’u transfer etmek isteyen Galatasaray, gurbetçi futbolcuyu ikna etmiş ve kulübü Frankfurt’la görüşmelere başlamıştı.

Cenk, o dönemde yaptığı bir açıklamada, “Yüzde 90 Galatasaray’dayım” demişti. Ancak sarı-kırmızılılar, Frankfurt’un istediği 300 bin Euro’luk bonservis bedelini çok bulup transferden vazgeçti.

Bunun üzerine devreye giren Gaziantepspor, Cenk’i 550 bin Euro’ya kadrosuna kattı. Genç futbolcu, dün akşam ilk defa yeni takımıyla sahaya çıktı.

Gurbetçi oyuncu, daha ilk dakikalarda Galatasaray savunmasını zorlayacağını gösterdi. Cenk, 17. dakikada Popov’un içeri çevirdiği topa dokunarak, takımını öne geçirdi.

Cenk Tosun, etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdürdü. Gurbetçi oyuncu, 78’de Sosa’nın attığı güzel pasta topu kontrol ettikten sonra ceza sahasından düzgün bir vuruşla bir kez daha ağları sarstı.

Cenk, daha ilk maçtan kalitesini belli ederken, futboluyla Galatasaray’a da adeta mesaj gönderdi: Beni almadığınız için pişman olacaksınız.

Haberin Devamı