Spor Kaan Kural tehdit mi edildi?

Kaan Kural tehdit mi edildi?

Paylaş
Kaan Kural tehdit mi edildi?

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasındaki final serisinin gerilimi ve sarı kırmızılı ekibin dün yaptığı tarihi 'maça çıkmayacağız' açıklaması sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor. Gazeteci ve basketbol yorumcusu Kaan Kural'ın açıkladığı fikirlerine Fenerbahçeli eski yönetici Murat Özaydınlı'dan tehdit gibi bir mesaj geldi; "Bundan böyle NBA dışında hiçbir kanalda görev almayacaksın..."

Kural olaylı ve tartışmalı geçen basketbol final serisi hakkında yorum yaparken Fenerbahçe Ülker Arena'da oynanan 5. maçta yaşananların ceza gerektirdiğini iddia etti. Kural, "Maç sonunda arkadaki tribünlerin koltukları kırıldı ve taraftarlar direkt GS benchine düştü. Benim görüşüm bu ceza gerektirir" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Bu yorumunu Twitter'da paylaştı. Murat Özaydınlı ise Kural'ın bu yorumuna Twitter üzerinden tehdit gibi bir cevap verdi; "Bundan böyle NBA dışında hiçbir kanalda görev almayacaksın..." Sosyal medyada bu mesaja yoğun bir tepki gelince Özaydınlı bu mesajını silerek, "Tarafsız yorumcu olarak görev almamalısın daha doğru" mesajını paylaştı.