Spor Jose Mourinho Yusuf Yazıcı'yı izletiyor

Jose Mourinho Yusuf Yazıcı'yı izletiyor

Paylaş
Jose Mourinho Yusuf Yazıcı'yı izletiyor

Trabzonspor’da harikalar yaratan genç yetenek Yusuf Yazıcı, başarısının karşılığını bulmaya başladı. Ada basını, 14 maçta 5 gol, 7 asist üreten yıldız adayının Manchester United Menaceri Jose Mourinho tarafından yakın takibe alındığını yazdı.

Trabzonspor’da bu sezon sürekli forma şansı bulan ve bu fırsatı çok iyi kullanarak adından söz ettiren Yusuf Yazıcı, Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Bordo-Mavili formayla 14 maçta attığı 5 gol ve verdiği 7 gol pasıyla kalitesini konuşturan fakat beklentinin aksine A Milli Takım kadrosunda kendine yer bulamayan 20 yaşındaki genç yeteneği İngiliz ekibi Manchester United’ın yakından takip ettiği ortaya çıktı.

PSV’nin de radarında

İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Manchester United Menajeri Jose Mourinho’nun Avrupa’da forma giyen birçok genç yeteneği izlemesi için scout ekibini görevlendirdiği, bu listede yetenekleriyle göz kamaştıran Yusuf Yazıcı’nın da olduğu kaydedildi. Haberin devamında da Trabzon’un gözbebeğiyle Hollanda ekibi PSV Eindhoven’ın da yakından ilgilendiği belirtildi. Yusuf, geçtiğimiz günlerde düzenlenen imza töreninde Bordo-Mavili kulüple olan sözleşmesini 2022’ye kadar uzatmıştı.

Yusuf bu sezon ne yaptı?

Maç Gol Asist
Süper Lig 10 3 7
Türkiye Kupası 4 2 4
Trabzon U-21 11 7 -

Fanatik

Haberin Devamı