Advertorial Jools Oliver tasarımıyla Little Bird Türkiye’de!
Sponsorlu

Jools Oliver tasarımıyla Little Bird Türkiye’de!


Paylaş
Jools Oliver tasarımıyla Little Bird Türkiye’de!

Jools Oliver’ın tasarladığı Little Bird, 1970’lerden ilham alan, zamansız ikonik parçaların eklektik bir karışımına sahip Mothercare’in önde gelen markalarından biri. Markanın görsel kimliği, nostaljik vintage bir görünüme ve duyguya sahip. 2012 yılında İngiltere’de piyasaya sürülen marka büyük başarı sağladı ve bu yıl 19 Ağustos’ta beşinci yaş gününü kutladı.

Yetmişlerde büyüyen Jools’un kendi çocukluğundan esinlenerek tasarladığı bu butik tarz koleksiyon, kısa süreli trendler yerine, masum, kaygısız bir çocukluk dönemini hatırlatan simgesel, zamanın ötesindeki parçaların eklektik bir karışımı. Bu keyifli koleksiyon Jools’un annelik konusundaki benzersiz yaklaşımını sergiliyor ve Mothercare ile olan aile bağını kucaklıyor. Koleksiyon, çocukların kendi kendilerine giyinebilmeleri için tasarlandı. Kız ve erkek kardeşlerin ortak giyebileceği ürünlerle, çocuklara kendileri gibi olma ve kendi kıyafetlerini kombinleyip eşleştirme imkanı veriyor.

Her sezonda eğlenceli baskılar, vintage yenilikler, ilginç nostaljik motifler ve parlak renklerden oluşan eklektik bir karışım bulabilirsiniz. Temel unsurlar arasında kalın çizgililer, vintage denimler, klasik çiçekler, gökkuşakları ve çan etekler yer alıyor. Markanın imzasını oluşturan bu unsurlar, hemen fark edilen özel bir stile dönüştü. Her parça çocuklar, özellikle de eğlenmek isteyen çocuklar düşünülerek tasarlandı! Gerçek bir çocukluk ruhu içinde kız ve erkek kardeşlerin ortak giyebileceği pek çok üniseks modeller ve baskılara sahip bu koleksiyon, çoğu anne babaya en sevdikleri giysileri giyen çocuklarının fotoğraflarını paylaşmaları için ilham vermeye devam ediyor.



Jools'un kendisi de bir mothercare bebeğiydi. Annesi, Jools'un bebekliğinde giydiği mothercare geceliğini titizlikle sakladı ve kendi çocuklarına giydirmesi için de Jools’a verdi. Her Little Bird parçası, paylaşılmak ve gelecek nesillere aktarılmak üzere tasarlanmıştır. Daha önce model ve TV araştırmacısı olarak çalışan Jools, artık kendini tamamen ailesine adadı ve bu doğrultuda küçük çocuklarıyla oynamaktan ve onları okula bırakıp almaktan arta kalan zamanında Mothercare için Little Bird serisini tasarladı.

“Bu sonbahar koleksiyonu şimdiye kadarki en sevdiğim koleksiyon oldu ve bunun sebebi yalnızca Little Birds’ün 5. doğum gününü kutlamamız değil. Çocukluğumuzda köyde kurulan panayırların anılarını canlandıran oyunları, çadırlar, flamalar ve dokuz kuka oyunu baskılarıyla süslenmiş tişörtler, etekler ve uyku tulumları hem bebekler hem de çocuklar için ve ayrıca çocuklarınızı birbirine eş giydirmek için harika. Umarım bu koleksiyon sizin de anılarınızı canlandırır. “ Jools Oliver


Little Bird serisi, artık Türkiye genelindeki seçili mağazalarda ve online olarak satılmaktadır. (İstinye Park, Zorlu, Palladium, Suadiye, İzmir Forum Bornova).