Dünya İsveç, yeni prensesin seksi pozlarını konuşuyor!

İsveç, yeni prensesin seksi pozlarını konuşuyor!

Paylaş
İsveç, yeni prensesin seksi pozlarını konuşuyor!

İsveç Kralı Carl Gustav'ın oğlu 35 yaşındaki Prens Philip, evliliğe ilk adımını atarak Paradis Hotel adlı yarışmada isim yapan Sofia Hellqvist ile nişanlandı

Erkek dergisi Silitz’e çıplak modellik yapan ve yarışmacıların birbiri ile açık ekranda seks yaptığı Paradis Hotel yarışmasından tanınan Sofia Hellqvist ile 2010 yılında tanışan Prens Philip, düğünün 2015 yılı yaz aylarında yapılacağını söyledi. Sofia Hellqist ise medyada yer alan cüretkar fotoğrafları için “Bugüne kadar yaptıklarımdan pişman olduğumu söylemek zor. Daha önce yaptıklarımı savunmak zorunda kalacağımı hiç düşünmemiştim. Ama bugün hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum” dedi.

Prens Philip ise, Sofia’nın evlenme teklifine evet demesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Biz şu anda çok iyi anlaşıyoruz ve çok mutluyuz. Sofia bugün benimle evlenmeyi kabul etti. Yani beni koca olarak tercih etti. Biraz heyecanlayız o kadar” diye konuştu.

Kral Gustav oğlunun 2015 yılı yaz aylarında evlenebileceğini kendisine bildirdiğini söyledi. Tüm açıklamalara rağmen, İsveç’te yeni Prenses Sofia’nın geçmişi hararetli şekilde tartışılırken, medya da Sofia’nın seksi pozlarını yayınlamaya başladı.

Ünsal TURAN / STOCKHOLM (DHA)

Haberin Devamı