Magazin 'İstediğimi tutar istediğimi atarım

'İstediğimi tutar istediğimi atarım

Paylaş
'İstediğimi tutar istediğimi atarım

Tolgahan Sayışman ve Emina Sandal'ın başrollerini paylaştığı “Lale Devri”nin kötülükler kraliçesi Zümrüt Taşkıran rolünde izlediğimiz Hatice Aslan, Vogue Türkiye ekim sayısına konuştu

Şöhreti 40’lı yaşlarda yakalayan, şimdi 48 yaşında olan oyuncu şöhretle ilgili olarak, “Tiyatro oyuncularında, geç gelen şöhret ya da şöhreti geç yakalamak gibi kaygılar yoktur. Kaygılar oyunculukla ilgilidir. Ama tabii ki tanınmak, böyle meslekleri icra eden herkesin hoşuna gider” dedi.

Haberin Devamı

SEVGİLİ OLMAK...

Aslan aşkla ilgili olarak, “Bizimerkeklerimiz dile gelmiyorlar, konuşmayı sevmiyorlar. Neredeyse sevişirken de konuşmayacaklar. Sende neyi sevdiğini bilmiyorsun. Sevgili olmak, dile gelmektir.Maalesef sevgi sözcüklerini dile getirmekte eksiğiz. ‘Kadın duyduğuna, erkek gördüğüne inanır’ derler,maalesef doğru. Yalan da olsa güzel sözler söylesin, ben istediğimi tutar, istediğimi atarım” şeklinde konuştu.

3 MAYMUN’LA TANINDI

Sekiz yıl önce Ankara’dan İstanbul’a taşındığında Devlet Tiyatroları’ndanemekli olmuştu. 40 yaşındaydı. Nuri Bilge Ceylan’ın “3Maymun” filmiyle Türk ve dünya basınında günlerce konuşulmaya başladığında da 45. Oysa o hep oradaydı. “Ferhunde Hanımlar”, “En Son Babalar Duyar” gibi çok uzun soluklu dizileri ve sayısız tiyatro oyunu vardı. Ama herkesçe tanınması “3 Maymun” ile oldu. Şöhreti amaçlamadığı her halinden belli olan Aslan, “Tiyatro oyuncularında, geç gelen şöhret ya da şöhreti geç yakalamak gibi kaygılar yoktur” tespitinde bulundu.

Haberin Devamı

"BİR YANIM MONROE BİR YANIM TEOMAN"

Hatice Aslan kendisini etkileyen isimleri ise şöyle sıralıyor: “Anna Wintour hayatıyla beni çok etkiler, bir başka tarafıma hitap eder. Amelie karakteri başka bir tarafıma. Marilyn Monroe bir yanımsa, Teoman da başka tarafım olabilir. Ömer Hayyam ve Can Yücel de iz bırakmıştır üstümde.”