Gündem İşte şok görüntüler

İşte şok görüntüler

Paylaş
İşte şok görüntüler

Taksim Meydanı'ndaki bombalı saldırının sadece birkaç saniye sonrasında bir amatör, kamerasının kayıt düğmesine bastı

Kamera kaydında havaya yükselen dumanlar görülüyor. Bu, canlı bombanın kendini havaya uçurmasınının üzerinden sadece bir kaç saniye, belki bu kadar bir sürenin bile geçmediğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Polislerin duruma hakim olmak için kullandıkları sanılan silah sesleri duyuluyor. Art arda 10 el civarında silah sesi işitiliyor.

>> HAİN SALDIRININ TÜM VİDEOLARI

Patlamanın yol açtığı duman bulutu yukarıya doğru yükselirken içi çevikkuvet polisleriyle dolu otobüsün bir kaç metre uzağında yerde yatan yaralı bir polis var.

O polisin yardımına polis otobüsünden inen bir meslektaşı yetişiyor. Yaralı arkadaşını sürükleyerek tehlikeli bölgeden uzaklaştırmaya, onu daha güvenli bir yere otobüsün arkasına götürmeye çalışıyor.

Bu sırada Çevik Kuvvet otobüsünde çok sayıda polis var. Onlar da aceleyle ve koşarak otobüsü terkediyor.

Taksim Meydanı'nda da tam anlamıyla panik yaşanıyor. Müthiş görültüyü duyan onlarca kişi patlamanın meydana geldiği yöne bile bakmadan panikle sağa sola koşmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Görüntüler, Taksim Meydanı'ndaki canlı bomba dehşetini gözler önüne seriyor. Silah, zaman zaman çığlıkların duyulduğu meydanda artık ambulans ve polis araçlarından yükselen siren sesleri hakim oluyor.

Ali TİNBEK, Erdal ÇAĞLAYAN, Uğur ALAATTİNOĞLU, İstanbul DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3521","3521","201010","3521-1.jpg");