Bilim - Teknoloji İşte Samsung Galaxy S 2
Paylaş
İşte Samsung Galaxy S 2

Samsung'un amiral gemisi konumundaki akıllı telefonu Galaxy S yenilendi.İşte Android'li akıllı telefonların en güçlü üyesi: Samsung Galaxy S II!

Samsung'un mobil dünyaya sunduğu en büyük armağanlardan biri olan Galaxy S, aradan geçen sürece rağmen hâlâ en güçlü akıllı telefon olma unvanını, sahip olduğu Hummingbird işlemcisi ile sürdürüyor. Şimdi de bu çok sevilen telefon ikinci sürümü ile karşımızda.

Haberin Devamı

Mobile World Congress etkinliğinde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak olan Samsung Galaxy S II, 4.3 inçlik özel bir ekrana sahip. 800x480 piksel çözünürlük üretebilen bu ekran, Super AMOLED Plus teknolojisini taşıyor.

Çift Çekirdek İşlemci Samsung'un yeni cihazında kullandığı işlemci yine 1GHz hızında. Ancak farklı olarak bu kez Samsung Hummingbird değil Orion/Exynos adı verilen çift çekirdekli bir işlemci kullanmış.

Testler yapılmadığı için işlemcinin gücüne dair bir yorumda bulunmamız olanaklı değil anca Hummingbird'den en azından bir adım önde olacağı kesin. Yeni Galaxy S, sınırları bir hayli zorlayan özellikler ile birlikte gelmiş. NFC desteği ilk göze çarpan ayrıntılardan biri olurken, Bluetooth 3.0 ile cihaz çağı yakalıyor.

Haberin Devamı

Tüm bunların yanında telefonun HSPA modemi hiç şüphesiz en heyecan verici özellik olmuş. Galaxy S II, 25Mbps'e kadar HSPA+ ile indirme yapabiliyor. Cihazın diğer detaylarını ise resmi duyuru yapıldıktan sonra görebileceğiz. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.