Spor İşte Roberto Carlos'un favorileri

İşte Roberto Carlos'un favorileri

Paylaş
İşte Roberto Carlos'un favorileri

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ülkesinde düzenlenecek Dünya Kupası'nda favorilerinin Brezilya, Almanya ve Arjantin olduğunu söyledi

Brezilya Milli Takımı formasını 125 kez giyen ve 142 milli formayı giyen Cafu'dan sonra milli takımda en fazla görev alan oyuncu olma başarısını gösteren Roberto Carlos, ülkesinde yapılacak Dünya Kupası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Carlos, Brezilya'nın 64 yıl sonra dünya kupasına ikinci kez ev sahipliği yapacağını belirterek, "1950 yılında bizim için tuhaf bir kupa olmuştu. Finale kadar gelmemize rağmen kupayı alamadık. O günden bugüne Brezilya çok değişti, ilerledi. Bu nedenle çok güzel, keyifli bir şampiyona olacağına inanıyorum. Gelenler çok eğlenecekler" diye konuştu.

Brezilya'nın Hırvatistan, Meksika ve Kamerun ile aynı grupta mücadele edeceğini aktaran Carlos, ülkesinin milli takımının bu gruptan bir üst tura çıkacaklarına inandığını söyledi. Kupanın ilk maçında Brezilya'nın Hırvatistan ile karşılaşacağını hatırlatan Carlos, evsahibi ülkelerin ilk karşılaşmalarda her zaman zorlandığına dikkati çekti.

Carlos, Brezilya'nın finale çıkacağını iddia ederek, "Finali, Brezilya'ya karşı bir takım oynar. Kupanın favorileri Brezilya, Arjantin, Almanya. Rusya ise sürpriz yapabilir" dedi.

Haberin Devamı

SON ŞAMPİYON İSPANYA'YA ŞANS VERMEDİ

Güney Afrika'da 2010 yılında düzenlenen Dünya Kupası'nda şampiyon olan İspanya'nın oyun sisteminin artık herkes tarafından bilindiğini savunan Carlos, İspanya'ya turnuvada şans vermediğini dile getirdi. Carlos, Dünya Kupası'na damga vuracak oyuncuları, Atletico Madrid'de bu yıl iyi bir çıkış yakalayan forvet Diego Costa, Barcelona'da forma giyen Brezilyalı forvet Neymar ile Arjantinli Lionel Messi ve Portekizli Cristiano Ronaldo olarak gösterdi. Brezilya'da bir televizyon kanalıyla yorumcu olarak anlaştığını dile getiren Carlos, Brezilya'nın dışında diğer maçların da yorumlayacağını söyledi.

AA