Gündem İşte O kahraman kız!

İşte O kahraman kız!

Paylaş
İşte O kahraman kız!

İki kişiyi gözünü kırpmadan kurtarmak için denize atlayan kahraman kız ortaya çıktı. 17 yaşındaki Özge Akbaba o gün yaşadıklarını anlattı

Beşiktaş Fındıklı’da kontrolden çıkarak denize düşen otomobildeki iki kişiyi gözünü kırpmadan kurtarmak için denize atlayan kahraman kız 17 yaşındaki Özge Akbaba olaydan 7 gün sonra ortaya çıktı.

Olaydan sonra tüm Türkiye’nin konuştuğu Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümü öğrencisi genç kız o gün yaşadıklarını şöyle anlattı: “Üniversite’de bulunan haber ajansında çalışıyorum. O gün de sahilde haber bulmak için geziyorduk. Çay bahçesinde oturuyorduk. Sürücü aracı üzerimize sürdü. Daha sora araç denize uçtu. Olay bizim gözümüzün önünde oldu. Herkes buraya toplanıp olayı seyretmeye başladı. Ama insanlar sadece seyretti. İlk başta o anları kameralarımızla çekiyorduk. Kimse atlamayınca ben atladım. İlk olarak kapıya asıldım. Aracın kapısı sıkışmıştı zaten açamadım. Sonra insanlar geldi aracı yan çevirmek zorunda kaldık. O gün o aracın içerisinde ben de onlar da olabilirdim. Bunu diğer insanlarında düşünmesi gerekiyor. Ertesi gün babamla birlikte haberi izlerken babam ‘Vay be ne insanlar varmış, kız başına atladı’ diye yorum yapıyordu. Haber bittikten sonra babama haberdeki kişinin ben olduğunu söyleyince gözleri doldu.”

VATAN

Haberin Devamı