Magazin İşte Funda Arar'ın gen haritası

İşte Funda Arar'ın gen haritası

Paylaş
İşte Funda Arar'ın gen haritası

Ünlü popçu gen haritasını çıkarttırmış ve bakın ne sonuç almış...

Yeni albümü 'Aşkın Masum Çocukları’nı piyasaya çıkaran Funda Arar, sanatçılık kavramının günümüzde çok kolay dile getirilen bir kelime haline dönüştüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Akşam gazetesinin haberine göre Arar, asıl sanatçı denilecek insanların belli bir müzik türünde ustalaşmış isimler olduğunu vurgulayarak, ’Günümüzde herkese sanatçı diyebiliyoruz.

Fakat asıl sanatçılar; Münir Nurettin Selçuk gibi Klasik Türk Müziği ve Johann Sebastian Bach, Beethoven gibi klasik müzik üstatlarıdır. Bizlerse popüler kültüre hizmet eden müzisyenleriz. Bu nedenle sanatçı kelimesini bu kadar kolay kullanmamamız gerekir’ şeklinde konuştu.

GENLERİNDE SPORCULUK VAR

Günlük hayatında ciddi bir şekilde spor yapan Funda Arar, geçtiğimiz günlerde gen haritasını çıkardı. Tükürük örneği ABD’de özel bir labaratuvara gönderilerek belirlenen gen haritası sonucunda Arar’ın birçok profesyonel sporcuda dahi olmayan sporcu genine sahip olduğu ortaya çıktı. Arar, ’Hoca eşliğinde pilates yapıyorum ve düzenli olarak yüzüyorum. Fakat bu sonucu beklemiyordum’ dedi.

GÜREL'İN ŞARKILARI İNSANI 'ERİTİYOR'

Funda Arar, yeni albümünde Aysel Gürel’in iki şarkısı bulunduğunu söyledi. Gürel’in ölümünden sonra kızı Mehtap Ar’dan ’Erite Erite’ ve ’İkimiz’ adlı şarkıları aldığını belirten Arar, ’Aysel Gürel öyle sözler yazmış ki her daim insan kalbine gidiyor. Modası geçmeyen, zamanı her zaman yakalayan muhteşem bir şairdi. Bundan 50 yıl sonra bile hala duygusunu kaybetmeyecek sözlerin kahramanıdır’ dedi.

Haberin Devamı