Magazin İşte 'Canlı Para' hakkında bilinmeyenler!

İşte 'Canlı Para' hakkında bilinmeyenler!

Paylaş
İşte 'Canlı Para' hakkında bilinmeyenler!

6 aydır Show TV'de ekrana gelen Canlı Para bugüne kadar kaç milyon TL ödül dağıttı, yarışmaya her gün kaç kişi başvuruyor?

Birbirinden başarılı yarışma ve eğlence programlarını Türk izleyicisi ile buluşturan Endemol Türkiye’nin son formatı Bir Milyon Canlı Para’ya ilgi gün geçtikçe daha da artıyor. Orijinal format ismi “Money Drop” olan ve 2010 yılında ilk kez İngiltere’de yayınlanmaya başlayan Bir Milyon Canlı Para, reyting rekorlarının yanı sıra verilen ödül miktarından, başvuru sayısına kadar pek çok rekor kırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

17 ülkede yayınlanan ve en uzun süre Türk televizyonlarında yayınlanan yarışmaya, toplam tekil başvuru sayısı 607 bin’e ulaştı. Yarışmada 2 kişi olarak yarışıldığı için asıl başvuru sayısı ise 1 milyon 210 bin’i aşmıştır.

6 aydır ekranlarda olan yarışmaya, günlük başvuru sayısı ise 2000’in üzerindedir. Programda yayınlanması için gönderilen soru sayısı 50 binin üzerinde; yarışmanın kendi bilgi bankasındaki soru adedi ise 20 bin adet.

Yarışmada verilen ödül miktarı ise yine bir rekor; başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’nın sunumuyla renklenen yarışmada, bugüne kadar 3 milyon TL ödül dağıtıldı