Bilgehan Can İşte bu olmadı
HABERİ PAYLAŞ

İşte bu olmadı

Haberin Devamı

Karabük'te neler olduğunu, futbolcuların neden oynamadığını, oynamak istemediğini, bana kim anlatabilir? Şimdi size nedeni Fenerbahçe yenilgisi desem ne dersiniz? 1-0 deyip geçmemek lazım. Vadofone Arena'da yeniliyorsun, Türkiye Kupası'ndan eleniyorsun. Tosic, Şenol Güneş, yönetici Metin Albayrak cezalar alıyor. Ağır gelmiş bütün bunlar...

SADECE Q7 VE ATİBA

Ama ne olursa olsun Beşiktaş gibi oynamak lazımdı Karabük'te. Oğuzhan, Talisca hiç yoktu. Babel sol kanat çizgisinde, kimseyle ilgilenmeden, kafasını kaldırmadan, tek başına takıldı, maçı böyle tamamladı.

Cenk Tosun, ikili, hatta üçlü markajlardan çıkamadı. Quaresma ve Atiba dışında kazanmak isteyen kimsecikler yoktu. Karabük'ü yense Fener maçının ağır yorgunluğu unutulacaktı.

Sonuçta kupa gitti, lig şampiyonluğu var diyecekti herkes. Şimdi hesaplar iyice karışacak. Şenol hoca bu takımı toparlamak için çok zorlanacak. Allah yardımcısı olsun. Çünkü, kriz bundan sonra daha da büyümeye gebedir.

TUDOR FARKI

Gelelim Igor Tudor'un ekibine. Sanki Real Madrid'i çalıştırıyor. O ne hırs öyle. Taç çizgisi üzerinde her atakta sanki o da atağa kalktı. Oyuncuları her top kaybettiğinde iki elini başına götürdü, ayaklarını yerlere vurdu. Hocası, böyle kazanma hırsıyla dolu olan bir takım nasıl kazanmasın?

Galatasaray'ı 2-1 yendiklerinde 'ŞANS' diyenler, şimdi bir kez daha düşünsün. Bu Karabük, ligi ilk 5 içinde bitirirse kimse şaşırmasın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder