Gündem 'İstanbullu kuma' evine döndü

'İstanbullu kuma' evine döndü

Paylaş
'İstanbullu kuma' evine döndü

İstanbul'u terk edip kendinden 25 yaş büyük evli adama kuma giden Gülten İstekli, kocasına geri döndü

İstanbul'da 7 yıl önce tanıştığı kendisinden 25 yaş büyük evli ve 5 çocuk babası Cemil İstekli'ye aşık olunca kuma olarak Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ne gelip, kamuoyunda 'İstanbullu Kuma' olarak bilinen 3 çocuk annesi Gülten İstekli, 6 ay önce terk ettiği evine geri döndü. Cemil ve Gülten İstekli çifti, "Aramızdaki kırgınlık bitti ve barıştık. Artık çok mutlu olacağız" dedi.

Haberin Devamı

7 yıl önce İstanbul'da aşık olduğu Cemil İstekli'nin peşinden Siverek'e gelen ve 'İstanbullu kuma' olarak bilinen 3 çocuk annesi Gülten İstekli, geçtiğimiz Haziran ayında yanına küçük oğlu Serkan Murat'ı yanına alarak evi terk etmişti. Kendisine ulaşılamayan 24 yaşındaki Gülten İstekli'den haber alamayan 49 yaşındaki Cemil İstekli, geçtiğimiz günlerde eşinin Ankara'daki kız kardeşinin evinde olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine Ankara'da bir araya gelen İstekli çifti, birbiriyle konuşup aralarındaki kırgınlıkları giderdikten sonra Siverek'in Karacadağ Köyü'ndeki evlerine geri döndü.

Siverek'e geri dönen İstanbullu kuma Gülten İstekli, aradan geçen süre içerisinde eşini ve çocuklarının özlemini hissettiğini ifade ederek, "Geri döndüğüm için çok mutluyum. Yeniden aile olduğumuz için kendimi şanslı hissediyorum. Her şeyi konuştuk ve tüm sorunlarımızı giderdik. Artık sadece mutluluk istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Cemil İstekli ise, çok sevdiği eşine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Eşim ve çocuklarım ile birlikte yeniden aynı çatı altında buluştuk. Eşim ile aramızdaki kırgınlık ve dargınlıklara son verdik. Ankara'da konuştuk ve tüm sorunlarımızı aramızda çözdük. Anlaşmaya varıp, Siverek'e döndük. Artık Gülten ile aramızda hiçbir problem yok" diye konuştu.

DHA