Gündem İstanbul'da bu yollar kapalı

İstanbul'da bu yollar kapalı

Paylaş
İstanbul'da bu yollar kapalı

İstanbul'un kurtuluşunun 87. yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla Vatan Caddesi ve Vatan Caddesi'ne çıkan bütün yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul'un kurtuluşunun 87. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle bazı yollar saat 07.30 sıralarında trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan bütün yollar, Hal Yolu bitimi, E-5 Cevizlibağ Tünel sapağından itibaren Vatan Caddesi, Lahor Meydanı'ndan Aksaray Metro İstasyonu'na kadar trafiğe kapandı.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre D-100 karayolundan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücülerin Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray veya Haliç Tüneli, Ayvansarayışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini; E/80 karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet gazetesi karşısından TEM istikametini; sahil yolunu tercih edecek sürücülerin, sahil güzergahından,Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci istikametini takip etmeleri, Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih'teki hastanelere gelecek olan ambulans sürücüleri ve diğer sürücülerin sahil yolundan Samatya-Cerrahpaşa-Çapa-Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine intikal etmeleri, Fatih istikametinden hastanelere gidecek sürücülerin ise Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi'ni kullanmaları istendi. Açıklamada, Millet Caddesi'nden gelip Hal Yolu ve E-80 yolunu kullanacakların, Cevizlibağ'dan E-5 karayoluna yönlendirileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Sinan BİLGİLİ İSTANBUL- DHA