Gündem İstanbul'da 36 saatlik su kesintisi

İstanbul'da 36 saatlik su kesintisi

Paylaş
İstanbul'da 36 saatlik su kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), yapılacak çalışmalar nedeniyle Avrupa ve Asya yakalarında 36 saate varan su kesintileri yapılacağını duyurdu

İstanbul’da bazı ilçelerde, 4-5 Haziran tarihlerinde su kesintisi uygulanacak. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Ayamama Deresi ıslahı kapsamındaki çalışmalar nedeniyle 4 Haziran Çarşamba günü saat 10.00’dan 5 Haziran Perşembe günü 22.00’ye kadar toplam 36 saat süreyle, Küçükçekmece Tevfikbey, Kartaltepe ve İnönü mahalleleri, Bahçelievler Kocasinan, Şirinevler, Zafer, Hürriyet, Soğanlı, Siyavuşpaşa, Çobançeşme ve Yenibosna merkeze su verilemeyecek.

Haberin Devamı

AVRUPA YAKASINDAKİ KESİNTİ NOKTALARI

Ayrıca, bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 4 Haziran’da 08.00 ile 24.00 saatleri arasında Fatih Cankurtaran, Kumkapı, Namık Kemal, Samatya, Yedikule, Fındıkzade, Eminönü, Sultanahmet, Aksaray, Saraçhane, Topkapı ve Edirnekapı civarları, Zeytinburnu’nun tamamı, Bakırköy İncirli, Ataköy, Zuhurat Baba, Osmaniye, Kartaltepe, Cevizlik, Yeşillik mahalleleri ve civarları, Güngören Merter, Tozkoparan, A. Nafiz Gürmen, M. Nesih Özmen mahalleleri ve civarlarında su kesintisi uygulanacak.

ANADOLU YAKASINDA SU KESİNTİSİ YAPILACAK YERLER

Pendik, Kartal, Maltepe ve Adalar ilçelerinde de 5 Haziran’da 08.00 ve 24.00 saatleri arasında kesinti yapılacak.