Serhan Sokulgan İstanbul'da akşamüstü partileri
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul'da akşamüstü partileri

Haberin Devamı

İstanbulda akşamüstü partileriYaz tam anlamıyla gelmeden ve insanlar hafta sonları İstanbul'dan kaçmadan sokaklara taşmaktan geri kalmıyor. İstanbul'da Nişantaşı Nopa'nın cumartesi başlattığı happy hour partileri oldukça ilgi görüyor. Geçen cumartesi gittiğim partide adım atacak yer yoktu. Bu arada çaktırmadan erken saatte eğlence anlayışını başlatan Arnavutköy ANY, popülerliğini hâlâ sürdürüyor. Karaköy'ün pazar günleri erken saatte dans müziğiyle kalabalığını caddeye taşıyan Marjo'su bu anlamda kendini en iyi gösterenlerden.

BODRUM'DA EĞLENCE DAHA DA ARTIYOR


Bodrum geçen yaz oldukça hareketliydi. Bu yıl sezon yükselişi ramazan dolayısıyla haziran sonunu bulacak diye düşündüğüm Bodrum daha da renklenecek. Özellikle Yalıkavak ve Türkbükü bu yıl daha popüler olacak.

Türkbükü'nün kült mekanı Sess aynı yerde eğlendirmeye devam edecek. Bu sezon Sess'in hemen yanına geçen yıl Yalıkavak'ta hizmet veren Çilek geliyor.

İstanbulda akşamüstü partileri

Çilek, gündüz beach partileri düzenlemeye devam ederken gece de kulüp olarak hizmet verecek. Geçen sene Galen Hotel öne çıkan markalardan biriydi. İskelesinde bulunan restorant bu sene yenilenmiş haliyle gece eğlendirecek gibi görünüyor.

Türkbükü'nün vazgeçilmezleri Miam ve Garo's çoktan sezonu açtı. Yalıkavak'ta geçen yıl hizmet veren Dona Beach bu sene Zayo markası olarak açılıyor. İrem Derici, Ayşe Hatun Önal ve birçok isimle anlaşıp partiler yapacak olan Zayo Yalıkavak, işletme ekibiyle beraber sezona emin ve iddialı bir giriş yapacak gibi.

İstanbulda akşamüstü partileri

Hemen Zayo'nun yan tarafına eski Çilek Beach'in yerine Tren açılıyor. Birçok şehirde hizmet veren Tren bakalım bu sene Yalıkavak'ta nasıl bir hava estirecek?

Cihangir'de adından sıkça söz ettiren Hazine, Tilkicik Koyu'nda canlı müzik formatına devam edecek.

İstanbul'un alternatif müzik mekanı Klein, bu sene ilk yazlık yeri Bardakçı'da Eva Klein olarak hizmet verecek.


KARAKÖY'ÜN BOHEM SOKAK BARI


Karaköy'ün yükselişe geçtiği zamanlarda birçok bar gözüme çarpmıştı. Funk, özellikle tapasları ve kokteylleriyle beni cezbediyor.

İstanbulda akşamüstü partileri

Geçen akşam gittiğimde aynı sırada yer alan mekanlar boşken Funk müziğiyle herkesi çevresine toplamıştı. Geç saate kadar açık olan mutfaktan gelen kalamar roll beni benden aldı. Oyuncu ve yazar takımının da sık uğradığı Funk, Görkem Döner'in işletmenin başına geçmesiyle birlikte diğer mekanlardan kendini ayırarak tarzını belli ediyor.

ANNENİZE SARILIN


Bir Anneler Günü daha geldi çattı. Adı konmuş ve bir güne sığdırılmış günleri hiçbir zaman sevmemişimdir. İnsan ister istemez etrafındaki reklamlardan etkileniyor. Benim esas üzüldüğüm annesi hayatta olmayan insanlar. Annesini kaybetmiş birçok kişi, ismi konulmuş bu özel günlerde çok üzülüyor. Etrafımda annesini kaybetmiş birçok kişiden bunu biliyor ve hissediyorum.

İstanbulda akşamüstü partileri

Annesi hayatta olanlara "Onların kıymetini bilin" gibi klişe bir cümle kurmak istemem. Çünkü ne yaparsanız yapın hakları ödenmez. O günü ona ayıramasanız da önümüzdeki yakın zaman içinde onun elinden tutup en sevdiği şeyi yapın. Eğer hiç tatile çıkmadıysanız bu imkanı yaratın. Beraber yemek yapın, sinemaya gidin, uçurtma uçurun. Anne için paha biçilemez en güzel hediyeler bunlar. Hiçbir şey yapamıyorsanız sarılıp öpücük yağmuruna boğun.

Onlar hayattayken zaman zaman sabrınızı zorlasalar da asla ses yükseltmeyin. Her telefon açtıklarında sessize almayıp cevap verin. Konuşmak isterlerse dakikalarca konuşun. Çünkü zamanı geldiğinde bunları yapamadığınız için çok üzülebilirsiniz.

ORGAN BAĞIŞI İÇİN YELKENLER AÇILIYOR


İstanbulda akşamüstü partileriOrgan Nakilleri Bilinçlendirme ve Geliştirme Derneği tarafından Memorial Sağlık Grubu'nun desteğiyle gerçekleştirilen “Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı” 19 Mayıs'ta ünlü isimlerle açılıcak. Türkiye’de bir ilk olma yolunda ilerleyen projenin 2. yılında olduğunu duyunca çok mutlu oldum. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin biliçlendirme yapılarak amacına ulaşması tabii ki çok önemli.

Maalesef ülkemizde yetersiz olan organ bağışı konusunda bu projenin farkındalık yaratacağı ve organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olacağı düşüncesi bile çok önemli.

Projeyi yürüten Zuhal Ceran ve Yeliz Soydan ile konuştuğumda Türkiye’de Sağlık Bakanlığı verilerinde 70 binden fazla hastanın sırada beklediğini öğrenince durumun ne kadar vahim olduğunu düşünerek üzüldüm. Ben de 19 Mayıs'ta düzenlenecek "Hayata Yelken Aç" yarışında toplumda farkındalık yaratmak için orada olup organlarımı bağışlayacağım.




Sıradaki haber yükleniyor...
holder