Ekonomi İstanbul'a yeni metro hattı geliyor

İstanbul'a yeni metro hattı geliyor

Paylaş
İstanbul'a yeni metro hattı geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Fatih halkına bir müjde olsun diye söylemek istiyorum. Veznecilerden 3'üncü Havalimanına kadar gidecek bir metro çalışması yapıyoruz" dedi

AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından düzenlenen programda konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullulara metro müjdesi verdi.

VEZNECİLER'DEN 3'ÜNCÜ HAVALİMANI'NA KADAR GİDECEK

Kadir Topbaş yaptığı konuşmada, "Fatih halkına bir müjde olsun diye söylemek istiyorum. Veznecilerden 3'üncü Havalimanına kadar gidecek bir metro çalışması yapıyoruz. Bu metronun itfaiyede bir istasyonu olacak. Fatih'te yani Çarşamba tarafından bir istasyonu olacak. Hırka-i Şerif ve Çarşamba'nın yolcularını alacak bir istasyon olacak. Ayvansaray'a inecek, Edirnekapı'ya çıkacak, Eyüp'ten geçecek ve gidecek. Ne dedik Her yerde metro her yere metro dedik. Düşününüz yürüme mesafelerinde metro olacak. en fazla yarım saat yürüme mesafesinde istasyona erişebileceksiniz" dedi.

Referandumla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kadir Topbaş, "Bir siyasi parti mensubu olduğumu için değil, samimi olarak söylüyorum. Hangi parti olursa olsun, böyle bir şey gelse ben 'Evet' derdim. Çünkü yönetimde bulunduğum süreçte bunu gördüm. Kendi yönetimimde, bunu gördüm. Kısıtlansaydık, engeller çıksaydı bu başarıyı yapamazdık. Benim koalisyonum olsaydı bu başarıyı yapamazdık" diye konuştu.

Haberin Devamı