Dr. Haydar Dümen Israra gerek yok
HABERİ PAYLAŞ

Israra gerek yok

Haberin Devamı

İlk geceden kadınların korktuğu sanılır ama erkekler de en az onlar kadar korkar. Hele bir de daha önce ilişkiye girmemiş, tecrübe edinmemiş erkek için o an kabusa dönebilir. Çünkü heyecandan sertleşme bozukluğu yaşanabilir. Bekleyin, ısrarcı olmayın...

Kız küçük buldu

19 yaşındayım. Penisim 20 santim. 5 gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama sevgilim penisimin küçük olduğunu söyledi. Sizce sorun bende mi yoksa onda mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızla ilişkini kes. Onun dünyadan haberi yok. Umarım sen doğru söylüyorsundur. Çünkü kızların vajinası o boyutta penisi almaya uygun değildir. Birazcık ciddi konularla uğraşsak diyorum.

Evleneli 3 hafta oldu...

23 yaşındayım, 3 haftalık evliyim. Karımla ilişkiye giremedim. Çünkü sertleşme olmuyor. Cinsellikten soğudum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, birçok erkeğin başına gelir böyle şeyler. Heyecan, önyargılar bu olayı tetikler. Kadının korkusu da üzerine tuz biber eker. Bir süre daha deneyin. Her şey yoluna girecek, merak etmeyin.

Yırtıldı mı, esnek mi?

18 yaşındayım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım, zevk almadım. Bir de kan gelmedi. Tuvalette kan gördüm. Nişanlım “Olmaz” dedi. Kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da. Dahası gebe bile kalabilirsin. İşte o zaman Anya’yı Konya’yı görürsün.

Evlenmesem daha mı iyi?

26 yaşındayım, artık evlenmek istiyorum. Problemim cinsel organımın çok büyük olması. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. İlk ilişkide problem olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, evlen. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Dikkatli ol! Kızı korkutma, ilk gece “Olacak” diye ısrar etme.

Acaba hamile miyim?

24 yaşında kızım. Bir yıldır erkek arkadaşımla birlikte oluyoruz. O korunmadı. O gün sevgilimden bir sıvı geldi. Bu hafta adet görmem gerekiyor ama hiçbir belirti yok. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, kapalı kutu. Yakında Pandora’nın kutusu açılacak, 15 gün sonra bir gebelik testi yaptırırsın. Umarım o kutudan bir ak güvercin çıkar. Yani gebelik yok anlamında. Atmaca çıkarsa çözüm yollarını ararsın.

Sıvı geliyor...

19 yaşında kızım. 1.5 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşımdan boşalmadan önce bir sıvı geliyor. Bu sıvıdan hamile kalabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, o sıvıdan hamile kalma ihtimalin yok. Ama korunma yöntemlerine bakın ve dikkatli olun.

Kız mıyım?

18 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye girdim ama kızlık zarım bozulmadı. Ben hala kız mıyım?

CEVAP Sevgili okurum, hâlâ kızsın. Hem cinsel yaşamı sürdüren hem de kızlık zarı yerinde duran anlam olarak kız değil kadın olan ama zara göre kız olan hoş bir varlıksın.

Zarım bozuldu mu?

19 yaşında kızım. İlişkiye girmediğim halde kan geldi. Acaba hızlı ve sert bir şekilde oturduğum için mi oldu? Kızlık zarımın bozulmuş olma ihtimali var mı?

CEVAP Değerli okurum, belki zedelendi. Şu anda yapılacak bir şey yok. Kendini korur ve kollarsan ileride sorun yaşamazsın. Ama kesin sonucu bir jinekolojik muayene belli eder.

Ne zaman ergenliğe girerim?

14 yaşındayım. Ama benden sperm gelmiyor. Daha doğrusu ergenliğe henüz girmedim. Ne zaman gireceğim?

CEVAP

Sevgili okurum, 1 yıl içinde gireceğini umuyorum. Acelen ne? Aslında hayatının en güzel ve rahat yıllarını yaşıyorsun. Keyfine bak. Yaşamın tadını çıkar.

İlişki yasak mı?

2 ay sonra evleniyorum. İlk gece ilişkiye girip kan geldikten kaç gün sonra ilişkiye girilebilir?

CEVAP

Sevgili okurum, 1-2 gün iyidir. Ama girerseniz ne olur? Hiçbir şey olmaz. Hijyenik koşullarda aynı gece tekrar ilişkiye girebilirsiniz. Ben bu 2 günlük perhize evet diyorum.

Sevgilimi tatmin edebilir miyim?

20 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla bir şeyler yaşıyoruz ama iş ilişkiye gelince ben korkuyorum. Çünkü penisimin boyundan utanıyorum. Acaba onu tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, neden olmasın. Olayı santimlere vurmayın. Kendi güzel beyinlerinizi yormayın. İnsan olmanın birçok özelliğini de unutmayın.

Sekste ideal süre nedir?

19 yaşındayım. Bir kızla ilişkiye girdim. 9-10 dakika sonra kız üzerini giydi. Acaba onu tatmin edemedim mi? Sekste ideal süre var mı?

CEVAP

Geçmiş olsun değerli okurum, ucuz değil, bedavadan atlatmışsın. Şanssızlık teyet geçmiş. Ya bir de “Sen beni kandırdın, şimdi ben ne yapacağım? Zarım belki de içe kanamıştır. Temizle yaptığın bu işi yoksa dayıma, abime söylersem olur hayatının bitişi” deseydi daha mı iyi olacaktı? Eğer kız tatmin olsaydı akşama 2 adet havai fişek patlatıp erkekliğini mi kutsayacaktın? Ya da tatmin olmamışsa depresyona girip 3 ay kendinle mi hesaplaşacaktın? Seksin ideali birlikte koşup birlikte hedefe varış, yan yana uzanıp el ele sıcaklığınızı hissedip paylaşmanızdır. Bu yetmez sonrası bu mutluluğu hayata taşımanızdır.

Mastürbasyonu bırakamıyorum

21 yaşındayım. Günde 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bırakmak için çok uğraşıyorum ama en ufak bir şeyden bile tahrik oluyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kusura bakma. Tıptan ayrılacağım. Çünkü halk tipi bir öneri aklıma geliyor. İraden teslim bayrağını çekmiş, işi sana havale etmiş. Sen mantıkla iraden arasında bocalarken atı alan da Üsküdar’ı geçmiş. Gelelim önerime; şu anda Dr. Haydar Dümen olarak değil, sadece Haydar Dümen olarak avuçlarına biber sür diyorum!!! Yararı olur mu onu da bilmiyorum. İlk denemeyi sende yapıyorum. Böylece mantığınla savaşı bitir, faturayı organa kes. Eğer hâlâ tahrik olup harekete geçerse, cebinden acı biber paketini çıkar, “Bak biber sürerim ha!” de, dal kalabalığa, yüz verme senin akılsız balığa.

BÖYLE SORU YOK!

Annesi yalan mı söylüyor?

Kız arkadaşımla birlikte olduk. İkinci kez birlikte olurken çok az kan geldi. Sonrakilerde kan yoktu. Annesi durumu öğrenince açıp bakmış. “Bozulmamış” dedi. Böyle anlaşılır mı? Acaba annesi yalan mı söylüyor yoksa bozulmadı mı?

CEVAP

Değerli okurum, hayali kaynanadan yana şanslısın. Bak, ona, şuna, buna göndermeden en yetkili olarak sağlam raporu vermiş. Bunu el yordamıyla yapamaz, mikroskobun altında koyamazdı. Ayrıca bilirkişiler de çağıramazdı. Peki sen ne istiyorsun? Kanamışsa kahraman, kanamamışsa oyunbozan mı olacaksın? Ben anasının raporundan yana yazıyorum ve ekliyorum: Ufak bir incinme olmuş. Ama onu da zarda bir erozyon saymıyorum. Sonrakilere dikkat diye bu sayfayı kapatıyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl akıldan üstündür ama onu bulana kadar iş işten geçer. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder